Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

Obnovení expirovaneho inzeratu

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

Myšák (autor tématu) 1 před 2 měsíci

Dobrý den chtel bych se zeptat zda je možné již expirovany inzerat opětovně oživit? Jako že vec stále mám a nabízím aniž bych musel inzerat znovu vytvářet? Hledal jsem a zkoušel ale nenašel a nepodařilo se mi to. Dekuji za info...

Petr Schönmann 2 před 2 měsíci

Taky bych to ocenil, ale tahle funkce tu není.

Akela 608 před 2 měsíci

Nejde to,ale bylo přislíbeno, je to už dlouho.

Myšák (autor tématu) 1 před 2 měsíci

Dobrý vecer-dekuji Vám za odpověď. Myslím ze je to pro celý server škoda-tak třeba aspoň prodloužit inzerat pri vložení na 3 měsíce?

Akela 608 před 2 měsíci

Nemáte zač. Já bych to uvítala určitě, protože je s tím velká práce

JS 2 před 2 měsíci

Já su taky pro obnovení po expiraci. Inzeráty by se mohly jen skrývat a mazání ať si řeší každý uživatel sám. Věci se během měsíce často nikomu nepředají, někdo si to rozmyslí nebo se s ním nedá pořádně domluvit. A všichni taky nejsou pořád přilepení na netu.

svarovska 1 před 2 měsíci

Já jsem rovněž pro všemi deseti. Mám jednu vcelku pravidelnou odběratelku, které ale věci posílám po rodičích, protože bydlí nedaleko, ale s rodiči se vídám cca 1x měsíčně, proto to nechávám volně přístupné a této zájemkyni nabízím (resp. upozorňuji ji, že tam mám nabídku) až ve chvíli, kdy vím termín předání. Kolikrát to už ale ani nestihneme před expirací, věci si ani neprohlédne.