Trofeje
Diskuze » Přání, komentáře a otázky
Irena7 (autor tématu) 2 před 2 roky
Má smysl získávat trofeje?
Paní Renata (56 trofejí), dá před půlnocí velké množství předmětů ( doslova blbosti), v minutě jsou všechny darované Daně Peh. Má tohle smysl?
Nevím k čemu trofeje slouží, ale tohle jednání je nefér. Už je “ obě
)” mám na BL.
Paní Renata (56 trofejí), dá před půlnocí velké množství předmětů ( doslova blbosti), v minutě jsou všechny darované Daně Peh. Má tohle smysl?
Nevím k čemu trofeje slouží, ale tohle jednání je nefér. Už je “ obě
)” mám na BL.
Irena7 (autor tématu) 2 před 2 roky
Oprava : Dana PESH
Akela 639 před 2 roky
Bohužel není jediná je tu více takových osob. Hlavně nechápu to,že někdo má stálé odběratele a ví že si o to řeknou přesto jim to nedaruje vcelku,ale rozkouskuje to tak aby získal nejspíš body.
Andrea P. 4 před 2 roky
a k cemu jsou ty body? jsem tu nova, tak tápu
Astor 14 před 2 roky
K ničemu
Tak nechápu proč je někdo honí.
Tak nechápu proč je někdo honí.
JiRiZi 32 před 2 roky
Pro ten pocit, že jich má hodně 
A když sebou člověk mrskne, může svítit v Top Three nohoře na hlavni stránce. Tak proč si nezaložit dva profily a neposouvat si fiktivní věci? Akorát trochu nuda. Ale když to někoho těší? Nikomu tím neškodí, jen to někomu vrtá v hlavě

A když sebou člověk mrskne, může svítit v Top Three nohoře na hlavni stránce. Tak proč si nezaložit dva profily a neposouvat si fiktivní věci? Akorát trochu nuda. Ale když to někoho těší? Nikomu tím neškodí, jen to někomu vrtá v hlavě
Andrea P. 4 před 2 roky
aha, dik za vysvetleni. Mne to nevadi, tak at to klidne nekomu udela radost. Ja mam zas radost, ze nevyhazuju veci; ze jeste nekomu doslouzi.
JiRiZi 32 před 2 roky
No to je to, každý sem chodíme z jiného důvodu. Mám to podobně, rád pošlu ještě použitelné věci dál - nemá smysl je hromadit, zejména když to člověk sám nedokáže využít - a ze zásoby užtečných věcí se pozvolna stává jejich hřbitov. A žere to doma místo...
Ještě technická poznámka k tomu, co bylo v úvodním příspěvku - pokud tam někdo nasází hromadu věcí před půlnocí a vzápětí je (pravděpodobně) "daruje" sám sobě - je to sice nepochopitelné proč, ale v každém případě ohleduplné k ostatním - tím, že se ty fiktivní věci zjeví na chvilku, a pak zmizí, nijak to nevyrušuje ostatní uživatele, kteří by mohli marně doufat, že by danou věc mohli získat. Takže konec konců zábava, která opravdu nikoho nepoškozuje.
Ještě technická poznámka k tomu, co bylo v úvodním příspěvku - pokud tam někdo nasází hromadu věcí před půlnocí a vzápětí je (pravděpodobně) "daruje" sám sobě - je to sice nepochopitelné proč, ale v každém případě ohleduplné k ostatním - tím, že se ty fiktivní věci zjeví na chvilku, a pak zmizí, nijak to nevyrušuje ostatní uživatele, kteří by mohli marně doufat, že by danou věc mohli získat. Takže konec konců zábava, která opravdu nikoho nepoškozuje.
Ondřej Beránek 123 před 2 roky
nekdo si pripravuje "duveryhodnejsi" profil pro budouci podvod, somrovani nebo kdovico.
Renata 7 před 2 roky
Dobrý večer, Vam všem!!!
Ty věci, co jsem darovala před půlnoci, jsem nafotila v pátek a v sobotu ráno poslala Dane Pesh. V neděli večer jsem fotila věcí nove a nevím proč máte pořád nějaké narážky. Vam snad vadí, že pocházím z Vysočiny a ne z Prahy nebo co????Opravdu nevím o co Vam jde. Já jsem obyčejná ženská z vesnice. Adminovi jsem vše doložila, tak snad už budete vsichni klidně spát!!!!! Jak se říká :Za dobrotu na žebrotu!!!!!! Děkuji
S pozdravem Soukupová
Ty věci, co jsem darovala před půlnoci, jsem nafotila v pátek a v sobotu ráno poslala Dane Pesh. V neděli večer jsem fotila věcí nove a nevím proč máte pořád nějaké narážky. Vam snad vadí, že pocházím z Vysočiny a ne z Prahy nebo co????Opravdu nevím o co Vam jde. Já jsem obyčejná ženská z vesnice. Adminovi jsem vše doložila, tak snad už budete vsichni klidně spát!!!!! Jak se říká :Za dobrotu na žebrotu!!!!!! Děkuji
S pozdravem Soukupová
Renata 7 před 2 roky
Jo a ještě pro upřesnění, Balikovna má rozměry 50x50 x50cm a váha 15 kg, které se musí dodržovat. Takže někdy mám nachystané i tri baliky a jak to mám naráz vše odvézt, když jedu autobusem na postu do sousední vesnice????To je odpověď pro paní Akelu.
Renata 7 před 2 roky
A nemůžu vědět, jestli si to stálá odberatelka vezme. Minule mi psala, že to jsou věcičky moc hezké, ale male!!!!! Nejsem vědma.
Andy 81 před 2 roky
Paní Akela : " s tím "rozkouskovaním věcí "jsem si toho taky všiml !!!!!!
Renata 7 před 2 roky
Díky Andy
!!!
Ještě bych chtela poprosit o odpoved paní Irenu C., která zde spustila tuto debatu, že mám profil Dany Pesh a Daniely Břichnačove.
Jak je teda možné, že ona sama darovala před měsícem Dane Pesh kuchařku???!!!! to bych tu kuchařku musela mít doma a žádnou nemám🤷♀️A hlavně mne je divné, že Inzerát je v červeném rámečku je zablokován a neexistuje!!!, tak to má u všech darovanych veci. Paní Akele darovala, nový příčesek a také svítí červeně. Dívala jsem se na webu u jiných profilu a tam je psané: Bohužel, inzerát již neexistuje,tak je to psané správně.
VELICE ZAJÍMAVÉ......
Potrefena husa se vždy ozve, nejvíc kejhá!!!!!
!!! Ještě bych chtela poprosit o odpoved paní Irenu C., která zde spustila tuto debatu, že mám profil Dany Pesh a Daniely Břichnačove.
Jak je teda možné, že ona sama darovala před měsícem Dane Pesh kuchařku???!!!! to bych tu kuchařku musela mít doma a žádnou nemám🤷♀️A hlavně mne je divné, že Inzerát je v červeném rámečku je zablokován a neexistuje!!!, tak to má u všech darovanych veci. Paní Akele darovala, nový příčesek a také svítí červeně. Dívala jsem se na webu u jiných profilu a tam je psané: Bohužel, inzerát již neexistuje,tak je to psané správně.
VELICE ZAJÍMAVÉ......
Potrefena husa se vždy ozve, nejvíc kejhá!!!!!
Andy 81 před 2 roky
Paní Renata
Ondřej Beránek 123 před 2 roky
ne nejsme