dota ohledně hodnocení

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

(smazaný uživatel) (autor tématu) 1 před 2 roky

Dobrý den, mohu se zeptat jak dat někomu hodnocení?
děkuji za rady

johkuhbaz 26 před 2 roky

Dobrého dne, snad to napíšu dobře. Pokud jste něco darovala Vy, tak u inzerátu kliknete na "ukončit inzerci", vyberete zájemce a tomu napíšete hodnocení. Když jste něco dostala, tak to si přesně nepamatuju, ale myslím, že u profilu dárce můžete přidat hodnocení. Snad mě někdo doplní, omlouvám se, že to nepíšu asi zcela přesně. Mějte se hezky!

Akela 588 před 2 roky

Doplním Pokud paní něco dostala musí vyčkat až jí dárce ohodnotí pak může přidat hodnocení. Pokud od dárce hodnocení nedostane hodnotit nemůže.

johkuhbaz 26 před 2 roky

Děkuju za doplnění - a ještě jsem se chtěla zeptat - pokud člověk zareaguje na inzerát "hledám", tak dokud dotyčný neuvede, že požadovanou věc dostal, nemůžu dát hodnocení? Díky!

Akela 588 před 2 roky

Tak s tím bohužel nemám zkušenost, třeba se někdo najde kdo poradí

Akela 588 před 2 roky

Ještě mě napadlo zkuste hodnotit a buď vám to nic nenapíše nebo to bude hlásit že to nejde. Laicky dárce jste vy tak snad by to mělo jít?

johkuhbaz 26 před 2 roky

Děkuju. Něco jsem zkoušela, ale zatím nic. Ale nebylo to nic velkého, tak to není tak důležité... Pěkný den!

Jana pp 5 před 2 roky

Také teď bojuju s hodnocením. Pán si nechal věc (úplnou prkotinu) zarezervovat na 3 dny a pak v dohodnutý čas nepřišel ani se nijak neomluvil, i když na mne měl i telefon. Ráda bych mu dala negativní hodnocení, ale systém mi hlásí, že ho nemohu udělit.

johkuhbaz 26 před 2 roky

To je zvláštní, jednou jsem se rozhodla být asertivní a dala jsem negativní hodnocení člověku, který si věc nevyzvedl (šlo o mobilní telefony - ještě jsem ho prosila, abych jeden mohla dát někomu jinému, z mého pohledu potřebnějšímu, kdo se ozval až po rezervaci, což daný pán zcela odmítl). Ale tehdy to ještě šlo. Možná nějaká novinka v systému?
Třeba se ten "váš" pán ještě ozve.

Akela 588 před 2 roky

Jana pp podle mě to jde. Mám zájemce, dám mu rezervací, nepřijde, neoz ve se trvá to kolik dní. Zruším rezervaci najedu si na konkrétního zájemce /může jich být více/ vyberuho zvolím kolonku udělit negativní hodnocení a píšu. Takhle to funguje.

(smazaný uživatel) (autor tématu) 1 před 2 roky

našla jsem to děkuji za rady

Jana pp 5 před 2 roky

Akelo, vyřešeno, děkuju za radu. A nakonec to dopadlo tak, že pán se mi ozval, byl velmi příjemný a podal naprosto uspokojivé vysvětlení s omluvou, takže si věc odnesl a já dokonce zvládla i opravit hodnocení z negativního na pozitivní.

Akela 588 před 2 roky

není zač