Dotaz - hodnocení

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

Lucinka (autor tématu) 79 před 3 roky

Zdravím všechny, předala jsem pár věcí, dala hodnocení, načež mi uživatele také dali hodnocení... Jenže já nevidím to, co jsem udělila já, ani u sebe v záložce, ani u uživatelů 🤷🏻‍♀️🤔😁 teď jestli to dělá jen mě? 😅 Nebo to má taky někdo tak?

Pavla 54 před 3 roky

Dobry den mě take 2 hodnoceni zmizela Lucinko včera

Lucinka (autor tématu) 79 před 3 roky

Mě už několik. Nejvíc mě to mrzelo u pana, kde jsem si fakt dala záležet, a ono tam není 😳😅 psala jsem tenkrát adminum, aby ho tam doplnili... A není doteď (2 měsíce) 🤷🏻‍♀️😂 ale logicky zájemce mi může dát hodnocení až poté, co ho dám já jako dárce - takže nevím, kam mi to utíká 🤔😅

Šárka 7 před 3 roky

Přidávám se se stejnou zkušeností. Právě jsem napsala poděkování a hodnocení za včerejší předávky, mám je v "udělených hodnoceních", ale obratem mi zmizela "obdržená hodnocení", na která jsem reagovala. Šest hodnocení od čtyř lidí. Zkusím napsat adminovi..

Akela 588 před 3 roky

Také mě tam chybí. Hodnocení jsem obdržela,ale není tam to co jsem tomu člověku uděli. Bez něj by mě samozřejmě hodnocení dát nemohl, tak kam se podělo to mé. Poslední dobou je to tady samá reklama a leccos nefunguje jak má.

Admin Petr 247 před 3 roky

Omluva, vloudila se nám tam chybka. Již by měla být pryč a beze ztrát Díky za nahlášení

Lucinka (autor tématu) 79 před 3 roky

Děkujeme 👍🏻🤗

Šárka 7 před 3 roky

Musím pochválit administrátora - včera jsem mu popsala problém a dnes je vše opraveno. Možná jste mu psali někteří i dříve, ale stejně to byla velmi rychlá reakce. Děkuji.