Dotaz: Proč byl smazán můj inzerát?

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

Dája (autor tématu) 1 před 4 roky

Právě jsem udělila jsem negativní hodnocení zájemci, který se přestal ozývat, inzerát jsem ovšem chtěla ještě ponechat aktivní. Ten ale poté, co jsem negativní hodnocení odeslala, ihned zmizel. Co jsem udělala špatně?

Ivana Jank 117 před 4 roky

Dobry den, udelala jste stejnou chybu jako ja, kdyz jsem zde zacinala a stálo me to jeden obdrzeny negativ jako pomsta. Vy jste misto negativu ,,omylem" vec zajemci rovnou predala, tudíž váš inzerat zmizel.

Dája (autor tématu) 1 před 4 roky

Aha, hodnotit tedy můžu až potom, když věc předám. Prostě jsem se s hodnocením unáhlila. Za chyby se platí! Děkuji za vysvětlení, příště budu vědět

Ivana Jank 117 před 4 roky

Dobry den, udelit negativni hodnoceni muzete hned, ale pozor, aby jste vec zaroven nepredala.

bára divá 49 před 4 roky

Mně zde inzerát byl 2 x zablokován, dovolila jsem si napsat, že by mě potěšily dvě šampáňa, ale že nejsou podmínkou. Na pračce bylo vyměněno topné těleso v lednu 2020, stálo skoro tisícovku + mechanik , pračka je funkční, ale spíše vhodná někomu na díly.Inzerát již obnovovat nebudu, jelikož zde "ležím někomu v žaludku".

Akela 588 před 4 roky

Zde jsou věci za odvoz či odnos a nelze si říkat o odměnu. To by tento web ztratil svůj význam. Když chcete prodávat obraťte se na bazary nebo na nevyhazujto či darujizaodvoz tam to je trpěno.Neležíte nikomu v žaludku,ale pravidla jsou zde stanovena.

bára divá 49 před 4 roky

Ok. Psala jsem, že není podmínkou něco dát. Myslíte si, že zde něco snad prodávám? Dost věcí jsem zde darovala, někdo ani neumí poděkovat, ale to je v lidech. Pokud si zde něco od někoho vezmu, dám pokaždé malou pozornost- moje věc, ale rozhodně si nevezmu něco jen tak za "děkuji". Můj osobní názor, asi jsem ze staré školy, kde se ještě nosila slušnost.