Obrovské díky adminům

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

Judith (autor tématu) 35 před 6 roky

Moc moc děkuji za možnost přímo ze zprávy zarezervovat zájemci předmět. Tahle možnost mě nenapadla a je to super praktická věc. Vzkazník sice stále nemám ráda, ale tohle mi opravdu ulehčí mé působení tady. Takže ještě jednou moc moc děkuji a přeji spoustu dalších skvělých nápadů, jak to tu uživatelům zpříjemnit. Už jsem tu několikrát četla chválu oproti stránkám Nevyhazujto, přídávám se k této chvále. Jste lepší, jen tak dál

Admin Petr 247 před 6 roky

Děkujeme Judith, potěší

michal 95 před 6 roky

Ještě mi napadá jedno zlepšení příklad blokování inzerce věcí načatých expiraci ,jídlo léky ,kosmetiky atd. danajské dárečky .

Anna Mudrová 9 před 6 roky

tak mně načatá kosmetika ani některé věci po expiraci nevadí

michal 95 před 6 roky

vám možná ne ,protože vám asi nevadí zdravotní potíže ,které závadné věci způsobují ,až budu doma likvidovat staré léčiva můžu vám dát vědět a nějaké danajské dárečky vám dát .

Anna Mudrová 9 před 6 roky

nechápu Vás comment,pokud se nemýlím, byla tato diskuze původně založena jako podněty adminům, k čemuž se vyjadřuji stejně jako Vy.

Judith (autor tématu) 35 před 6 roky

Michal je zapšklý a trápí ho podzimní deprese? On třeba takový cukr žádnou expiraci nemá, ale na obalu něco napsáno být musí. Sušené bylinky to stejné. Nikdo vám tu nic nenutí, tak se nerozčilujte, že někdo jiný se takových věcí rád ujme.

Parizkova 2 před 6 roky

Michal neni zapskly a nema deprese. Jen se uz nemuze divat na to, co se tu inzeruje. Ty zarucni doby a espirace nejsou udavany pro srandu kralikum, ale aby se vedelo do kdy je vyrobek, lecivo nezavadne. Otevrena baleni, dlouho lezici kremy apod jsou plny bakterii a rozkladejicich se chemikalii.Poskrabane teflonove panve,stare hlinikove nadobi jsou zdravotne zavadne a patri do sberu. Myslim si, ze kdyz neco darovat, tak takovou vec ,co muze bez problemu dal slouzit. Vse tady na vebu by melo mit nejakou uroven, jak v komunikaci, tak v darech.

Judith (autor tématu) 35 před 6 roky

Ale to je přece každého věc, po čem sáhne, a to nejen tady, ale i v obchodě, dokonce i v lékárně. Nepřestává mě překvapovat jaké hnusy se prodávají v lékárnách a nezmůžete nic, i kdyby jste se na hlavu stavěli. Taková je prostě doba.Člověk musí být informovaný a obezřetný vždy a všude, to za něj žádný admin nevyřeší.

Odrin 9 před 6 roky

Lidi neblázněte s prošlou potravinou v 99% případů nic není a to jedno procento se snadno odhalí čichem a pohledem. Navíc málo lidí ví, že mezi "minimální trvanlivost do" a "spotřebujte do" je rozdíl. Potraviny s prošlou minimální trvanlivostí můžou být dále bez problému konzumovány klidně i za další rok. Obezřetný bych byl spíše u potravin se "spotřebujte do". Tyto potraviny většinou podléhají rychle zkáze. Je to jen masáž prodejců a různé výzkumy dotované výrobci potravin, co nás podvědomě nutí prošlé potraviny vyhazovat, abychom rychle utíkali do obchodu utratit další peníze za jídlo, co jsme vyhodili.

Martina 131 před 6 roky

michale možná by měla tady spíše zaznít otázka,kam mohu darovat věci po expiraci ,jídlo léky ,kosmetiky atd.

Sluníčko 53 před 6 roky

Nedá mi to se nezastat "hliníkového" nádobí apod. Ne vše musí a je použito na vaření jídla. Např. když si vařím lepidlo, tak používám právě hlíníkový rendlík, stejně tak na barvení oblečení nepoužívám hrnce co jsou na potraviny, ale "speciální" vyřazený starý hrnec určený přímo k tomuto účelu. To že jednomu věc doslouží ještě neznamená, že ji druhý nemůže použít na něco jiného. Takže bych nechala na dárcích a příjemcích co si předají tak jak tomu je nyní.

Jinak dík adminům, že se snaží o zlepšení (i když my to tak vždy nevnímáme)

Akela 588 před 6 roky

Sluníčko