Darování více věcí

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

Judith (autor tématu) 35 před 6 roky

Jsem ráda, když si někdo vezme více věcí naráz a šetří mi to čas a energii vloženou do komunikace s více lidmi. Jak ale pak přiřadit darovanou věc k danému člověku coby novému majiteli, aniž by musel otrocky u každé věci klikat na "mám zájem"? Nechci předmět mazat, když byl tady darován, ale některé lidi je pak těžké zpětně s prominutím dokopat k tomu, aby na tlačítko klikli.

Ari 2 před 6 roky

A stačí jen kliknout nebo musí se psát i zpráva??

Tomáš 421 před 6 roky

ad Judith: to bych neřešil, také se mi to občas stalo, chtěl jsem tímto způsobem poděkovat za darování věci, která mi udělala velkou radost a inzerát darujícího samovolně vyexpiroval. Patrně někteří dárci neumí ovládat zdejší technické vymoženosti nebo jim o to poděkování nešlo.
ad Filip: dodatečný klik na zájem o věc je na vzájemné domluvě. Při prvotním zájmu je nutné něco napsat. Těžko se věc dává někomu, kdo jen klikne na "mám zájem" a nedovede ani pozdravit, natož něco slušného k prosbě o věc napsat.

Martina 131 před 6 roky

Inzerát se dá i upravit. Další darované věci můžete přidat nap.kliknutím na ,,upravit,, Je to tak,Judith.šetří to čas a energii vloženou do komunikace s více lidmi.

Judith (autor tématu) 35 před 6 roky

Filip: Stačí dát tři tečky, ale prostě musí obdarovaný udělat ten úkon kliknutí. Stává se mi ale často, že v rámci jedné zprávy si zájemce rovnou řekne i o něco dalšího z mých inzerátů, což vítám, ale bez toho kliknutí u dalších věcí to pak nemám jak k tomu člověku přiřadit.
Tomáš: Mně to ale vadí, když to nemůžu přiřadit k tomu člověku, tím si pak cíleně snižuje počet získaných věcí a může se tvářit, že vlastně více dává než bere. To nechci podporovat. Vyčůraných lidí tu je už dost.

Akela 587 před 6 roky

Když si někdo požádá o jednu věc a připíše tam,že by ještě rád kdeco dalšího, tak ho prostě požádám aby si to odklikal a já mu to mohla přiřadit a samozřejmě po předání ohodnotit. Bohužel někteří se pak na to jaksi vykašlou a nic. Je to ovšem jejich problém Když si požádají ráda jim věci daruji.

Tomáš 421 před 6 roky

Judith: Pochopila jste mne úplně opačně.

Judith (autor tématu) 35 před 6 roky

Zdena: Jj asi to tak budu dělat

Judith (autor tématu) 35 před 6 roky

Tomáš: Aha, už to chápu, tak od toho je tu pak poděkování v diskuzi alespoň Případně napsat mail přímo

Tomáš 421 před 6 roky

Judith: jojo - mně to akorát tenkrát nedošlo.

Martina 131 před 6 roky

Judith: mě se také líbí,když si někdo o pomoc umí říct.Jen bohužel za to někdy nemáte bodíky.