Dobrý den,
chtěla bych vyjádřit svůj názor, že znát telefonní číslo dárce se může hodit.
Stalo se mi totiž, že jsem se s paní dárkyní domluvila, že si vyzvednu věc u ní doma v přesný čas. Má chyba samozřejmě byla, že jsem dorazila o deset minut později. Proč to tak bylo, už není důležité. Bohužel v takovém případě jen stačí, aby měla hromadná trošku zpoždění nebo jste se zdržela doma při vypravovaní dětí a je to hned. Přiznávám, že to byla zkrátka moje chyba.
Dorazila jsem tedy o deset minut později, paní už doma nebyla, nebo mi už alespoň nikdo neotvíral. Bohužel jsem však neměla na paní telefonní kontakt, takže jsem jí nemohla dát hned vědět a omluvit se jí. Vím, že v dnešní době má už asi mnoho lidí chytré telefony, takže pro ně není problém připojit se okamžitě k internetu a napsat v takovém případě email, ale bohužel já chytrý telefon nemám, takže jsem paní nemohla ani napsat email s omluvou. A když jsem večer dorazila domů, tak bohužel na mě čekal email od paní dárkyně s negativním hodnocením. Chápu, že dárkyně měla plné právo napsat mi negativní hodnocení, ale já jsem opravdu neměla jak jí dát vědět a omluvit se, že nestíhám včas přijít.
Takže bych chtěla touto cestou říci, že pokud nemáte okamžitý přístup k internetu, tak znát telefonní číslo dárce není vůbec k zahození a může se Vám hodit.
Od této příhody se i já snažím i jako dárce i jako poptávající po domluvení konkrétního termínu vyzvednutí raději pro jistotu uvádět i svůj telefon.