Prosím komunikujte!

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

mysik (autor tématu) 118 před 6 roky

Prosím všetkých, ktorí reagovali na inzerát aby komunikovali. Ak viete hneď reagovať na pridaný inzerát tak viete reagovať aj na reakciu. Platí to do budúcna inak posúvam ďalej. Človek je z toho už otrávený.

Dana Dostálová 40 před 6 roky

Přesně, je to hrůza, já si konečně někoho vyberu, člověka který měl fakt velký zájem a já čekám a čekám aby mi pak napsal že jeho zájem už není aktuální

mysik (autor tématu) 118 před 6 roky

@Dana Dostálová mne sa bežne stáva, že si vypýtajú adresu a potom sa už vôbec neozvú. Takých ľudí si dávam už na blacklist.

Kateřina Štolfová 3 před 6 roky

Přidávám se k prosbě o komunikaci. Přesně jak píšete - okamžitá odpověď a po získání adresy už ani čárka. Co by komu udělalo například napsat - je to daleko, nemám zájem. Když jsem po třech dnech ze slušnosti ještě zájemci napsala, že věc je již zarezervovaná, setkala jsem se s tak sprostou odpovědí, že jsem si říkala, co to může být za člověka....

Maqi89 135 před 6 roky

@mysik: Já takovým lidem uděluji negativ. Chápu, že do toho třeba někomu něco vlezlo a nemůže přijet nebo věc nechce, ale slušnost je to napsat a nekazit šance jiným zájemcům. Myslím, že smyslem hodnocení je upozornit na nespolehlivé či neférové uživatele, aby si ostatní dali pozor.

mysik (autor tématu) 118 před 6 roky

@Maqi89 Ak sa niekto nedostaví tak samozrejme tiež udelím negatív ako upozornenie pre druhých ale v tejto diskusii ide o ľudí, ktorí napíšu a na reakciu, že kde si môžu vec vyzdvihnúť čakám večnosť a pritom spoliehajú na to, že vec majú zarezervovanú. Ľudí, ktorí nenapíšu ani toľko, že im je to ďaleko alebo pod. si dávam už na blacklist pretože niektorí sa mi bežne opakovali. A nebolo to jeden krát keď som si to už stihla pamätať.

Akela 588 před 6 roky

Stejné zkušenosti, stejné závěry

Ema Hrda 43 před 6 roky

Také se mi to stává ale plně to chápu také někdy odpovím a pak odpovím třeba za pár dnů až se zase dostanu na net

Maqi89 135 před 6 roky

@mysik: Ano, pochopila jsem, o jaké lidi v této diskuzi jde. Pokud se mi někdo přihlásí o věc a dál už nekomunikuje, uděluji negativ, protože když něco chci, tak se přece domluvím na předání a i když zájem ztratím, je přece fér to napsat, aby dárce věc neblokoval ostatním kvůli rezervaci pro mě. Uznávám, že negativ je krajní možnost, ale jinak se o těchto nespolehlivcích ostatní nedozví.