kšeftaři... berou VŠECHNO

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

Buysell (autor tématu) 5 před 6 roky

Je zajímavé , že když sem vystavím elektroniku, hned mi napíše x zájemců, kteří mají o všechny věci zájem, ač jsou to docela speciální nabíječky atd... důchodkyně má náhodou Highspeed Casio, další to potřebuje do školy atd...takže kdo nemá řádné reference prosím vůbec to nezkoušejte. děkuju

Buysell (autor tématu) 5 před 6 roky


Veškeré věci daruji POUZE ZÁJEMCůM CO MAJÍ KLADNÉ REFERENCE a už TÉŽ darovali ostatním aspoň 5 předmětů.

michal 95 před 6 roky

Já také beru věci ,ale nic neprodávám běžně pokud je nepotřebuji zase je rozdávám dál i mimo tyto stránky a na tom nevidím nic špatného ano pokud si s tím někdo vydělává také to nevidím rád ,ale zase je to o trošku lepší než věc zahodit .

(smazaný uživatel) 134 před 6 roky

nabíječky berou bastlíři já jich taky mam aspoň 5ks v šuplíku ale pohádkáři jsou samostatná kategorie. Zkusil jste prozkoumat hlavičky mailů zda to nejsou nějací boti ?

Josef Lišák Turek 70 před 6 roky

Buysell: Pokud vidím nějakou zajímavou elektroniku, většinou PC komponenty, jdu po ní, protože se při tom, co dělám, může hodit.

V 95% případů zde narazíte na překupníky, kteří reagují hned, jak se inzerát objeví. To pak dokáže pěkně zaspamovat schránku.

Dokonce se zde objevují nové účty bez hodnocení vytvořené do pár minut po vložení inzerátu. Takové rovnou blokuji.

V pravidlech mám jasně napsáno, že předávám jen majitelům účtů starších jednoho měsíce a musí mít více darovaných, než získaných předmětů. Tyto podmínky se dají vcelku slušně splnit za onen měsíc.

Tomáš 421 před 6 roky

ad Buysell: co hodláte provést Vy se svými vlastními chybějícími referencemi?

Buysell (autor tématu) 5 před 6 roky

ad Tomáš- s referencemi nebudu podnikat nic, stačí že v "DAROVAL" mám vypsáno už x věcí...že se dalkší obdarovaní neuráčili mi tady napsat ani búúúú je jejich věc.

mysik 118 před 6 roky

@Buysell Evidentne ste sa neuráčili hlavne Vy.

Michaela 103 před 6 roky

...ano, ano, pan "Buysell" má velice zvláštní způsob chování a jednání (kulantně řečeno) - bohužel jsem měla s ním "tu čest"... Ještě že tu takových lidí naštěstí není více.

Karel Gott 8 před 6 roky

Osobně to nemám tak dramatické. Některé věci jsou zkrátka více atraktivní než jiné a pak je o ně logicky větší zájem. Sám mám poměrně široký záběr zájmů a koníčků, takže reaguji například na starou audiotechniku (některou pouze proto abych jí opravil a poslal dál) a třeba lampu/lustr, nebo staré vybavení domácnosti/nábytek... Když něco nabízím, vybírám zájemce podle toho co, a jak mi napíše. Potvrzení o pravdivosti zdůvodnění nevyžaduji a když už věc daruji, pak je na novém majiteli, jak s ní naloží.