Proč pozor u věcí pro zvířátka?
Diskuze » Pozitivní příhody
Akela (autor tématu) 639 před 9 roky
Nechápu proč někdo dává "pozor" když paní chce jen nějaké potřeby pro svá zvířátka. Co je na tom špatného. Já kdysi sháněla andulku pro jednu nemocnou paní a také jsem dostala pozor, tomu fakt nerozumím.
Eva* 172 před 9 roky
Zřejmě chybná kategorie.
Toho jsem si všimla až teď, to bude nejspíš ten důvod
Ale mohlo se to udělat tak jako já napsat paní, aby si to opravila
Ale mohlo se to udělat tak jako já napsat paní, aby si to opravila
Eva* 172 před 9 roky
S tím souhlasím 

(smazaný uživatel) 1 před 9 roky
Já se omlouvám, nevšimla jsem si toho... ale mazat mi to nemuseli no, mohli mi to dát vědět a přesně - chystala jsem se to teď opravit 

Ema Hrda 43 před 9 roky
Také nechápu za jaké hlouposti lidi dávají někomu k inzeratu pozor no hodně se to zde horší věci se nabízejí po jednom ponožky atd hrůza také dávám více věci naraz ale udělam jednu fotografii třeba i na 40 věcí a nedávám to sem po jednom abych obtěžovali lidi (((
Další rejpalka
Uvědomte si,že holčičí si nebude brát maminka co má kluky a naopak. Můžete sipodat ruce s p. Moserovou. Pokud si to vy dávátwe na hromadu tak si to dávejte já si to budu dělat tak jak uznám za vhodné.
Uvědomte si,že holčičí si nebude brát maminka co má kluky a naopak. Můžete sipodat ruce s p. Moserovou. Pokud si to vy dávátwe na hromadu tak si to dávejte já si to budu dělat tak jak uznám za vhodné.
Lucie 28 před 9 roky
Na stránkách to nemůže obtěžovat , podle mě je jedno zda někdo daruje ponožky a nebo třeba náušnice -ty by nikomu nepřišly divný po páru :o))) .