Miskaaa - prosím o kontakt, nemohu odpovědět do zpráv

Diskuze » Pozitivní příhody

Martina (autor tématu) 1 před 8 měsíci

Prosím dárce Miskaaa o kontakt, jakmile byl Váš inzerát smazán, nemohu Vám odpovědět do zprávy a domluvit se na předání.
Martina Moc děkuji, pěkný den

Tomáš M 1 před 8 měsíci

Dobrý den, zřejmě se jedná o podvod. Tento uživatel se původně jmenoval Michaelaa30.
Paní odmítá zaslat zboží na dobírku, jelikož se prý stěhuje do Německa. Když jsem jí napsal, že si to osobně vyzvednu, přestala reagovat. Telefon mi též neposlala.

Kateřina M. 3 před 8 měsíci

Je to podvod,co jiného.Mám s ní stejnou zkušenost.Ani osobní vyzvednutí,ani na dobírku.Jen poslat peníze za poštovné,napřed.Jedné paní zarezervovala totožné věci jako mě.Naštěstí jsme poštovné ani jedna neposlaly.

Akela 588 před 8 měsíci

V nabídkách jsem četla,že si můžete vyzvednout osobně nebo že má krabice a může poslat. Tak když pak řekne,že neeeee tak je to jasné.

Jan Boubelík 1 před 8 měsíci

Hned jak jsem inzerci uviděl, nechtělo se mi tomu věřit. Zboží jsem chtěl vyzvednout osobně, jelikož je to v místě mého bydliště. Ale bez odezvy. Nic než podvod na vylákání poštovného.

Lucie 3 před 8 měsíci

PODVOD !

marcela kohoutková 8 před 8 měsíci

Lidi to zkouší a nejen tady... nemusí pršet, stačí když kape. Jen nechápu lidi, kterým vůbec stojí za to na takový inzerát reagovat. Od prvního pohledu se jednalo o podvod!!! Kdo by dával novou el.kolobezku, tablet atd.? Lidi přemýšlejte .

Akela 588 před 8 měsíci

Lenkolus - přesně tak

Akela 588 před 8 měsíci

Omluva Lenkulos

johny4242 2 před 8 měsíci

Díky

0077ivka 21 před 8 měsíci

A ještě chce zaslat přepravné na zahraniční účet z důvodu stěhování do zahraničí a nemá český účet. Radši si profil již smazala. Možná, že pár lidiček nachytala