Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

Dalsi podekovani Petmot

Diskuze » Pozitivní příhody

Ivana Jank (autor tématu) 117 před 4 roky

Znovu musim podekovat Petmot, ktera nedelni vecer stravila vyzvednutim , cekanim skoro hodinu na auto kamarada a nasledny odvoz veci do Červeného kříže. Dekuji.

Petmot 49 před 4 roky

Díky, jsem ráda, že to dobře dopadlo i přes ten napínavý scénář se zpožděným příjezdem. Díky moc za ty, kteří se díky tomu obléknou a donosí co je třeba, zužitkují potřebné. Obecně každý máme nějakou životní filozofii. U mě toto do ní patří.. "když můžu, pomůžu, v rámci možností." Formy pomoci existují u každého různé. Někdo hlídá dítě kamarádce, někdo poseká sousedovi záhon, někdo jiný jede dobrovolničit do Afriky a nebo doveze nákup marodící kolegyni.. Každý máme na výběr něco udělat a nebo třeba i prostě nedělat vůůůbec nic Tak ať to má kdo chce jak chce
PS: tašky mám připravené k vrácení, tak až nastane ta příhodná doba, jsem ve střehu, dle domluvy

Akela 588 před 4 roky

Petmot 49 před 4 roky

Ještě dodám, zpětnou dnešní vazbu, co jsem dostala z ČK, cituji: "mezi seniorky z ubytoven, zmizelo za dnešek téměř všechno nádobí a také našla nové majitele zhruba půlka těch pánských oděvů. Krom vyloženě teplých věcí, pro ty si budou chodit cca za měsíc.. "

Ivana Jank (autor tématu) 117 před 4 roky

Dekuji moc za zpravu, mam velkou radost z vysledku nasi spoluprace a doufam, ze to nebylo naposledy.

Petmot 49 před 4 roky

Objevila jsem i další projekt, kde se může k využití přesunout, co do oblečení. Mají trochu jinou filozofii a jen tam třeba věci vyprat.

https://prestupnistanice.cz/

(Na ten ČK lze i případně nevyprané, zaprášené... pračku tam mají a poradí si s tím. Vezmou i horší kvalitu, tj. fleky..)

Ivana Jank (autor tématu) 117 před 4 roky

To je mi milejsi přímá pomoc přes ČK.
Dostane se cela a hned potrebnym. U Prestupni stanice se musi pocitat s tim, ze se to musi prodat, plati se prodavač, odvody ze mzdy, pronajem obchodu ......takze moc toho nezbyde. Ale to je jen muj nahled na věc......

Petmot 49 před 4 roky

Ano, je to tak..