Také se Vám to lidičky stává?

Diskuze » Pozitivní příhody

Ema Hrda (autor tématu) 43 před 6 roky

Jen koukám ---chodí mi odpovědi typu ---bez pozdravení --no bez ničeho --jen mám zájem --tedy v tom lepším případě dnes mi přišla odpověd--cituji Věci chci kdy mi to dovezeš? ((((

Monika Špoulová 101 před 6 roky

Také se mi stává, že lidé nepozdraví, ale aby měli takovou drzost a rovnou si řekli o dovezení, tak to se mi ještě nestalo. Na takovéto projevy zájmu vůbec nereaguji.

michal 95 před 6 roky

asi bych napsal ,že nejsem žádný hej nebo počkej ,ale lepší je neodepisovat vůbec možná se dotyčný chytne za nos .

Markéta Pochmanová 21 před 6 roky

toto se mi ještě nestalo, ale už mi někdo psal, že mám něco vyhodit do popelnice.

Tomáš 421 před 6 roky

To si neumíte poradit s rýpálky?

Lenka Pecena 2 před 6 roky

Jsem tu úplně nová a nestačím se divit, co se tu děje a na co se tedy mám připravit Na co mě můžete asi nejvíce upozornit?

Akela 587 před 6 roky

Dobrý večer, připravte se na všechno, a hlavně dobré nervy

mysik 118 před 6 roky

@Lenka Pecena Každý deň prinesie nejaké prekvapenie. Ale nenechajte sa odradiť.

Lucie Šťavíková 1 před 6 roky

Dobrý večer, my začali darování bohužel také šokem. Pro nabízenou věc se ucházeli 2 asi dost napití, možná i zfetovaní snad bezdomovci, no já bych se lekla méně snad čertů z pekla, jak jsem se této dvojice lekla,kde jsem jaksi rysy člověčí vůbec nespatřovala! Do telefonu se to nejevilo jako takovýto průšvih! Tak buďte velmi opatrní! Jsme velmi rádi, že se nám nic nestalo a domu jsme je odmítli nakonec vpustit! Darování je i magnet na pěkná kvítka a mohou býti i dost nevybíravá a nebezpečná Dokáži si představit bez přehánění, že taková dvojka by dokázala vybílit byt a udělat i četné škody! fakt otřes!
Tak opravdu pevné nervy a zdravý, bystrý úsudek včas!

lucka

Petr Roubíček 242 před 6 roky

Aha tak to jste magnet na takové jedince já se s tím nesetkal maximálně s tím ,že chtěl třeba někdo něco dovést a vždy slušně ,bezdomovec nemá internet .

Josef Lišák Turek 70 před 6 roky

@Lucie Šťavíková Doporučuji předávat si věci na veřejných místech s velkým "provozem" a nezvat si nikoho domů. Podobným individuím se pokud možno vyhýbat.