Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

Poděkování paní Michaele

Diskuze » Pozitivní příhody

Zdenka (autor tématu) 22 před 7 roky

Děkuji moc za povlečení. Je radost se s Vámi setkat.

Michaela 104 před 7 roky

I já děkuji za milé setkání Zdenko. Kéž by byli všichni jako Vy...

Tomáš 421 před 7 roky

No vidíte, Michaelo. Upozornila jste dostatečně, tady Vás mají rádi. Netřeba tu nepříjemnou kauzu dál rozmazávat, ne? Já si o Vás taky nemyslím nic zlého, neb se neznáme. Tak hezký večer Vám přeji.

Michaela 104 před 7 roky

Tomáši, nemusí se vždy a všechno komentovat....

Tomáš 421 před 7 roky

Že ne? Stačí jednou napsat upozornění a hotovka, že?

Michaela 104 před 7 roky

Tím jsem myslela Vás, že se neustále ke všemu vyjadřujete, a to i k věcem, které se Vás vůbec netýkají.

Tomáš 421 před 7 roky

Potom nepište do veřejné diskuze, co se týká jen Vás.

Michaela 104 před 7 roky

Týká se to "nás z Prahy" - Vás ne.

Tomáš 421 před 7 roky

Nepochopila. OK beru na vědomí.

mysik 118 před 7 roky

Podľa mňa je to verejná diskusia a tak sa môže každý vyjadriť k čomukoľvek bez ohľadu na to či sa ho to týka alebo nie. S tým musí každý kto je účastníkom takých stránok počítať.

Michaela 104 před 7 roky

Jenomže pan Tomáš se vyjadřuje neustále a ke všemu a ke všem, každý den a pořád a pořád... , a to je zbytečné a mnohdy i nevhodné. Například toto bylo poděkování paní Zdenky, u kterého je jeho psaní naprosto "mimo mísu". Měl by si uvědomit co se hodí a co už ne. Však všichni víte, že se nemají dávat nevyžádané rady.

Tomáš 421 před 7 roky

@Michaela: Když už téměř den co den spamujete veřejný prostor, dámo, co se dá vyřešit jedním příspěvkem, tak se nemůžete divit, že to někoho nezaujatého pořádně nakrkne, když to pořád vyskakuje na prvním místě jako "Poslední příspěvky". Kdybyste uměla číst, tak byste věděla, že jsem se Vás na to snažil taktně a zdvořile upozornit. že jste na to nezabrala, není můj problém.

Michaela 104 před 7 roky

Tomáši, tak teď nevím zda se Vám smát nebo ne....Vaše chování je smutně komické...Hlavně se tím co jste právě napsat především Vy sám řiďte, ať nemusíme každý den číst několik Vašich dalších a nevhodných příspěvků. Doufám, že už to konečně pochopíte.

Tomáš 421 před 7 roky

no comment…

Michaela 104 před 7 roky

...konečně...

Tomáš 421 před 7 roky

Michaela 104 před 7 roky

Tak držím palce Tomáši, aby Vám to předsevzetí a uvědomění si nevhodného komentování a nevhodného nabourávání se do cizích témat, vydrželo navždy.

Tomáš 421 před 7 roky

Musíte příště jasně napsat, že tu zakládáte neveřejné a cizí téma, abych měl jasno.

Michaela 104 před 7 roky

Uf...Vy to nevidíte, že toto téma založila paní Zdenka? Ona napsala milé poděkování, já jí odpověděla....toť celé. Vy jste se do něj nesmyslně naboural, je to nevhodné a neslušné, už to prosím nikdy nedělejte, děkujeme.