Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

Jak ohodnotit?

Diskuze » Potřebuju poradit

Agáta (autor tématu) 3 před 10 roky

Ahoj, asi jsem úplně slepá, ale jak mohu ohodnotit někoho, kdo mi něco předal? Ta osoba už mě ohodnotila, vše proběhlo v pořádku a ráda bych pozitivní hodnocení oplatila, ale nevím jak Díky za radu

Tomas Mithofer 45 před 10 roky

Agáta tak to jsme 2

Admin Petr 253 před 10 roky

Agáto, Tomáši, pokud už vás někdo hodnotil, na stránce Můj profil v záložce Hodnocení je tlačítko Přidat hodnocení. Uživatel, který vám věc předal, by se měl zobrazit

Agáta (autor tématu) 3 před 10 roky

Děkuji za radu, už jsem to našla!

Tomas Mithofer 45 před 10 roky

Takže přátelé, po 2,5 měsících jsem přišel na to jak udělit hodnocení když něco předám. Je fakt že jsem zde pravidla nečetl a předpokládal jsem že na to intuitivně přijdu.

Bauder 2 před 8 roky

Ani tak mi to na tel nejde

Bauder 2 před 8 roky

Ani tak mi to na tel nejde

Romaneta 1 před 8 roky

Dobrý den, také mi dnes píše paní, které jsem zboží předala a ohodnotila, že chtěla ona také udělit hodnocení, ale že jí to z mobilu nejde. Nevím, jak jí poradit, já jsem pouze na pc, můžete pomoci ti, co pracují na inzerci z mobilu? Děkuji.

mysik 118 před 8 roky

Prosím Vás ako mám udeliť hodnotenie bez toho aby som zmazala inzerát?
Pán si dal vec zarezervovať ale už sa neozval. Ďakujem

Akela 616 před 8 roky

Dobrý den. Na ve svém inzerátu máte kolonku seznam zájemců, může tam být ten kdo to chtěl a nebo i ten kdo se jen díval. Tak si vyberete toho pravého a ukážou se vám dvě možnosti hodnotit negativně a profil. Tam ho můžete negativně ohodnotit .-)

Akela 616 před 8 roky

Dodatek - tím pádem inzerát nesmažete.

mysik 118 před 8 roky

ďakujem za odpoveď, už som to zrealizovala