Podivne reakce na inzerat. Jak mohu identifikovat bota? Pomuzete mi?
Diskuze » Potřebuju poradit
PeMalka (autor tématu) 13 před 2 měsíci
Krabice plná VHS
JA: Daruji za odvoz, pripadne poslu zasilkovnou do Z-Boxu po celé ČR.
Obsah krabice, filmy a podobné:
Jurský pakr 3, Pidilidi, Grinch, Final Fantasy: Esence života, Pokémon 5, Zachraňte Williho
Cestovatelské a naučné - některé nerozbalené: Výpravy na pět kontinentů od Výběr, Krásy západní ameriky od Nova edice ABCD videos, Modrá planeta od BBC
ON:... dobrý den, je možné prosím poslat přes Balíkovnu ... ? Pro zjednodušení bychom poslali kód pro odeslání ... děkujeme ... hezký den Medek ...
JA:Urcite Kod pro Balikovku mi poslete, podala bych ho na Z-boxu Nerudova https://www.zasilkovna.cz/pobocky/z-box-kralupy-nad-vltavou-nerudova-801
rozměry krabice jsou 39x29x19 cm, a necelych 5 kg, takze standardni zasilka
ON:... dobrý den, jste velmi laskavá ... prosím pouze originální VHS ... kód pošleme co nejdříve ... hezký den Medek ...
JA:Rezervuji vam to cekam tyden
ON:... dobrý den, jste velmi ochotná a pečlivá ... jak vidno z prezentací nabízeného zboží ... a navíc zadarmo ... proto posíláme bezodkladně tuto zprávu ... jsme aktuálně v zahraničí a mohli bychom vyzvednout začátkem příštího měsíce ... mohla by i vyzvednout dříve postarší paní ... má však omezený prostor v kolečkové nákupní tašce ... tyto jsou 25x 17x 40cm ... myslíte, že by se kazety vešly do těchto rozměrů ? Ceníme si Vaši ochoty ... a pokud se tímto nebudete chtít dále zabývat ... plně toto respektujeme ... pak buď poslat až příští měsíc ... případně bychom kazety uvolnili pro další ... hezký den Medek ...
Kdyby to byl clovek, tak mu dokde, ze mluvim o zasilkovne a on balikovne, a opravi mne, zadruhe najednou to vyzvedne pruiopadne nejaka pani s taskou na koleckach. Zatreti normalnimu cloveku dojde, ze ty kazety vybalime z krabice a pak seto vejde skoro kamkoli.. nebo pani dam vlastni tasky, vubec se nemusi s nicim tahat
Mate nekdo nejaky napad, o co jde? Budu tyden cekat a pak asi budu doufat, ze se najde zajemce, co rekne beru a ihned posle kod.. Teda, budu v to doufat
JA: Daruji za odvoz, pripadne poslu zasilkovnou do Z-Boxu po celé ČR.
Obsah krabice, filmy a podobné:
Jurský pakr 3, Pidilidi, Grinch, Final Fantasy: Esence života, Pokémon 5, Zachraňte Williho
Cestovatelské a naučné - některé nerozbalené: Výpravy na pět kontinentů od Výběr, Krásy západní ameriky od Nova edice ABCD videos, Modrá planeta od BBC
ON:... dobrý den, je možné prosím poslat přes Balíkovnu ... ? Pro zjednodušení bychom poslali kód pro odeslání ... děkujeme ... hezký den Medek ...
JA:Urcite Kod pro Balikovku mi poslete, podala bych ho na Z-boxu Nerudova https://www.zasilkovna.cz/pobocky/z-box-kralupy-nad-vltavou-nerudova-801
rozměry krabice jsou 39x29x19 cm, a necelych 5 kg, takze standardni zasilka
ON:... dobrý den, jste velmi laskavá ... prosím pouze originální VHS ... kód pošleme co nejdříve ... hezký den Medek ...
JA:Rezervuji vam to cekam tyden
ON:... dobrý den, jste velmi ochotná a pečlivá ... jak vidno z prezentací nabízeného zboží ... a navíc zadarmo ... proto posíláme bezodkladně tuto zprávu ... jsme aktuálně v zahraničí a mohli bychom vyzvednout začátkem příštího měsíce ... mohla by i vyzvednout dříve postarší paní ... má však omezený prostor v kolečkové nákupní tašce ... tyto jsou 25x 17x 40cm ... myslíte, že by se kazety vešly do těchto rozměrů ? Ceníme si Vaši ochoty ... a pokud se tímto nebudete chtít dále zabývat ... plně toto respektujeme ... pak buď poslat až příští měsíc ... případně bychom kazety uvolnili pro další ... hezký den Medek ...
Kdyby to byl clovek, tak mu dokde, ze mluvim o zasilkovne a on balikovne, a opravi mne, zadruhe najednou to vyzvedne pruiopadne nejaka pani s taskou na koleckach. Zatreti normalnimu cloveku dojde, ze ty kazety vybalime z krabice a pak seto vejde skoro kamkoli.. nebo pani dam vlastni tasky, vubec se nemusi s nicim tahat

Mate nekdo nejaky napad, o co jde? Budu tyden cekat a pak asi budu doufat, ze se najde zajemce, co rekne beru a ihned posle kod.. Teda, budu v to doufat
Odpovedela jsem tedy, ze pani to muzu dat do tasek o mensich rozmerech, nebo to naskladame, ze se nemusi o rozmery bat. A ze kdy prijde ta pani, ze doufam, ze co nejdrive. Tak jsem zvedava na odpoved.
Pokud je pan Medek opravdu clovek a precte si toto, tak se omlouvam, ze ho podeziram za bota. Jak rikam. Ma nekdo zkusenost se stejnou skladbou vet? Pripadne stejnym scenarem?
Pokud je pan Medek opravdu clovek a precte si toto, tak se omlouvam, ze ho podeziram za bota. Jak rikam. Ma nekdo zkusenost se stejnou skladbou vet? Pripadne stejnym scenarem?
Akela 639 před 2 měsíci
Je to celé nějaké divné. Pokud je v zahraničí neměl by si o nic žádat a nebo hned na úvod napsat a požádat o oddálení vyzvednutí. Když mu vysvětlíte co a jak tak to teprve řekne a nakonec k vám chce poslat někoho kdo by vyzvedl. Nebylo by tedy jednodušší, že by požádal nebo tedy zařídil aby balík pžišel té paní? Zní to opravdu divně. Ještě že k vám nechce poslat kurýra to by bylo fakt podezřelé. A jinak má ta osoba hodnocení?
Akela 639 před 2 měsíci
Ještě dodatek. On chce balíkovnu pošle kód a obratem divným stylem napíše že posílá zprávu, že je v zahraničí to fakt nesedí. To přece věděl že není v republice.
ze pry pani je z Uherskeho Hradiste a prijede si k tomu tou taskou. proto se ptal, zda je schopna to v ni odvezt. Ano, je to super divne.
Ma zalozenmy ucet predevcirem, nema vubec nic. Proto si rikam ,zda tu neni znamy clovek, jen z nejakeho duvodu zalozil novy ucet.
Dava mi to smysl jen s tim ,ze je v zahranici s manzelkou, na nejake dovolene a vyzvedne mu to pripadne drive maminka, uz starsi pani s taskou, kdyz budu akutne tlacit, aby poslali kod drive, nez se vrati a budou si to moci vyzvednotu sami. Jako ja jsem rada, VHS uz skoro nikdo nechce, ale ty ... mne privadi k silenstvi a to handrkovani, zda se 14 klasickych VHS video kazet vejse do nakupni tasky na koleckach o rozmerech 17x15x40. A pani nema nejakou tasku pres rameno, ze by to treba vzala i na rameno, kdyby se ji 1-2 nevesly do tasky?
Kazdopadne to vypada dobre, a panovi se omlouvam verejne, protoze to je opravdu zijici osoba a hold jsem take clovek, co se muze zmylit. Ac je konverzace zvlastne vedena, tak ve vysledku jsem rada, ze vec muze byt poslana dale.