Je tu seznam uživatelů, kterým se raději vyhnout?
Diskuze » Potřebuju poradit
eglem (autor tématu) 2 před 3 roky
Dobrý den, jsem na tomto serveru nově. Dala jsem do black listu jednu zájemkyni, která si jako reakci na to vytvořila nový účet - vyhrožovala a tvrdila, že je vlastníkem serveru, a tudíž ji nesmím blokovat a jak se mi pomstí aj. Již jsem nahlásila adminům.
Bohužel Vám nejsem schopna sdělit, o koho se jednalo, jelikož jsem měla dva uživatele v black listu - což ale není nic, s čím si admini neporadí, jelikož můžou vidět IP adresu.
Je tu nějaká skupina anebo seznam "podvodníků" atp.? Děkuji.
Bohužel Vám nejsem schopna sdělit, o koho se jednalo, jelikož jsem měla dva uživatele v black listu - což ale není nic, s čím si admini neporadí, jelikož můžou vidět IP adresu.
Je tu nějaká skupina anebo seznam "podvodníků" atp.? Děkuji.
Dana 12 před 3 roky
Dobrý deň, obávam sa, že nie je. Celá stránka je trochu lotéria, aj slušní a skúsení "všezaodvozáci" si napríklad niekedy nesadnú. Podvodníkov je tu tiež pár. Pred tým, než začnete s niekým komunikovať, pozrite sa na jeho profil - pokiaľ má viac pozitívov ako negatívov, je tu dlhšie a hodnotenia obdržal od viacerých ľudí, je to väčšinou aká - taká záruka. To je asi jediná rada. Ale nebojte, väčšina ľudí je tu strašne fajn. Tak nejde tu o zlato a drahé kamene, ale o drobnú vzájomnú pomoc. Vitajte
helena 50 před 3 roky
Souhlasím s paní Danou - nejlepší je se podívat na profil člověka - kouknout, jak dlouho "tu" je, jestli i něco daruje, nebo jen bere, jaká má hodnocení. Obdarovaného si vybírá dárce, takže pokud se vám někdo nelíbí, tak ho nemusíte zvolit, nemusíte mu ani psát nebo něco vysvětlovat. S tím black listem - klidně ho použijte proti někomu, kdo je k Vám hrubý, třeba to i dejte vědět adminům (jak jste asi udělala), ale problém je, že lidi, kteří dostanou moc negativů, si prostě založí nový profil s čistým štítem.... proto jsou třeba lidi, kteří nedávají nikomu, kdo ještě nemá žádná hodnocení. Ale to si musí každý rozhodnout sám.
plachetskahana 1 před 3 roky
-
(editováno adminem)
Akela 639 před 3 roky
Už nejsou jiné nápady jak otravovat a spamovat?
jana fišerová krempaská (1) 2 před 3 roky
Dobrý den neznáte paní Nelu Valkovou?? Darovala za odvoz více věci, např tablet. Ale od včera žádná komunikace a zboží neodeslala. Znáte ji někdo??
SimkaO2 1 před 3 roky
Píše se o tom v tomhle vlákně:
https://vsezaodvoz.cz/diskuze/negativni-prihody/1925/daruji-tablet#post7989
https://vsezaodvoz.cz/diskuze/negativni-prihody/1925/daruji-tablet#post7989
Adam Zach 1 před 3 roky
Tip pro administrátory:
Hodně by pomohlo, sem připíchnout nějaké vlákno, kam by lidé psali čísla podvodných účtů. Ostatní by si to mohli ověřit před zaplacením poštovného a podvodníky by to snad mohlo aspoň trochu odradit.
Pak by se taky hodilo pár jednoduchých rad, jak jednotně postupovat když
- dostanu evidentně podvodnou reakci
- někdo tu začne nabízet půjčky peněz apod.
- někomu se povedlo ze mě vylákat poštovné
Hodně by pomohlo, sem připíchnout nějaké vlákno, kam by lidé psali čísla podvodných účtů. Ostatní by si to mohli ověřit před zaplacením poštovného a podvodníky by to snad mohlo aspoň trochu odradit.
Pak by se taky hodilo pár jednoduchých rad, jak jednotně postupovat když
- dostanu evidentně podvodnou reakci
- někdo tu začne nabízet půjčky peněz apod.
- někomu se povedlo ze mě vylákat poštovné
PINKOVA ALENA 2 před 2 roky
-
(editováno adminem)
Pavel Svoboda 33 před 2 roky
Zdravím všechny, musím dát za pravdu panu Zachovi že se zde objevují nabídky půjček a případně nějakých substitucí, ať už formou inzerátu a nebo zde v diskusi, jako o jeden příspěvek výše od jakési paní Pinkové. Na inzeráty se dá upozornit a administrátoři je následně zlikvidují, ale tady v diskusi je to asi těžší odstranit. Tak budeme muset ty jejich "příspěvky" překrýt nějakým komentářem, jako to dělám já teď. Všichni ostatní se mějte pěkně. Svoboda
Ondřej Beránek 123 před 2 roky
takoveho cloveka vylakat na setkani a pak si nenapadne cvaknout a podat na pcr
Jiri PENAZ 2 před 2 roky
-
(editováno adminem)
RH002 36 před 2 roky
Přebít to veršíčky:
Nevídáno? Neslýcháno?
Inu, je to přec z pera vycucáno.
Nevídáno? Neslýcháno?
Inu, je to přec z pera vycucáno.
Akela 639 před 2 roky