Je tu seznam uživatelů, kterým se raději vyhnout?

Diskuze » Potřebuju poradit

eglem (autor tématu) 2 před rokem

Dobrý den, jsem na tomto serveru nově. Dala jsem do black listu jednu zájemkyni, která si jako reakci na to vytvořila nový účet - vyhrožovala a tvrdila, že je vlastníkem serveru, a tudíž ji nesmím blokovat a jak se mi pomstí aj. Již jsem nahlásila adminům.

Bohužel Vám nejsem schopna sdělit, o koho se jednalo, jelikož jsem měla dva uživatele v black listu - což ale není nic, s čím si admini neporadí, jelikož můžou vidět IP adresu.

Je tu nějaká skupina anebo seznam "podvodníků" atp.? Děkuji.

Dana 11 před rokem

Dobrý deň, obávam sa, že nie je. Celá stránka je trochu lotéria, aj slušní a skúsení "všezaodvozáci" si napríklad niekedy nesadnú. Podvodníkov je tu tiež pár. Pred tým, než začnete s niekým komunikovať, pozrite sa na jeho profil - pokiaľ má viac pozitívov ako negatívov, je tu dlhšie a hodnotenia obdržal od viacerých ľudí, je to väčšinou aká - taká záruka. To je asi jediná rada. Ale nebojte, väčšina ľudí je tu strašne fajn. Tak nejde tu o zlato a drahé kamene, ale o drobnú vzájomnú pomoc. Vitajte

helena 41 před rokem

Souhlasím s paní Danou - nejlepší je se podívat na profil člověka - kouknout, jak dlouho "tu" je, jestli i něco daruje, nebo jen bere, jaká má hodnocení. Obdarovaného si vybírá dárce, takže pokud se vám někdo nelíbí, tak ho nemusíte zvolit, nemusíte mu ani psát nebo něco vysvětlovat. S tím black listem - klidně ho použijte proti někomu, kdo je k Vám hrubý, třeba to i dejte vědět adminům (jak jste asi udělala), ale problém je, že lidi, kteří dostanou moc negativů, si prostě založí nový profil s čistým štítem.... proto jsou třeba lidi, kteří nedávají nikomu, kdo ještě nemá žádná hodnocení. Ale to si musí každý rozhodnout sám.

plachetskahana 1 před rokem

- (editováno adminem)

Akela 588 před rokem

Už nejsou jiné nápady jak otravovat a spamovat?

jana fišerová krempaská (1) 2 před rokem

Dobrý den neznáte paní Nelu Valkovou?? Darovala za odvoz více věci, např tablet. Ale od včera žádná komunikace a zboží neodeslala. Znáte ji někdo??

Adam Zach 1 před rokem

Tip pro administrátory:
Hodně by pomohlo, sem připíchnout nějaké vlákno, kam by lidé psali čísla podvodných účtů. Ostatní by si to mohli ověřit před zaplacením poštovného a podvodníky by to snad mohlo aspoň trochu odradit.
Pak by se taky hodilo pár jednoduchých rad, jak jednotně postupovat když
- dostanu evidentně podvodnou reakci
- někdo tu začne nabízet půjčky peněz apod.
- někomu se povedlo ze mě vylákat poštovné

PINKOVA ALENA 2 před 2 měsíci

- (editováno adminem)

Pavel Svoboda 13 před 2 měsíci

Zdravím všechny, musím dát za pravdu panu Zachovi že se zde objevují nabídky půjček a případně nějakých substitucí, ať už formou inzerátu a nebo zde v diskusi, jako o jeden příspěvek výše od jakési paní Pinkové. Na inzeráty se dá upozornit a administrátoři je následně zlikvidují, ale tady v diskusi je to asi těžší odstranit. Tak budeme muset ty jejich "příspěvky" překrýt nějakým komentářem, jako to dělám já teď. Všichni ostatní se mějte pěkně. Svoboda

Ondřej Beránek 95 před 2 měsíci

takoveho cloveka vylakat na setkani a pak si nenapadne cvaknout a podat na pcr

Jiri PENAZ 2 před 2 měsíci

- (editováno adminem)

RH002 19 před 2 měsíci

Přebít to veršíčky:

Nevídáno? Neslýcháno?
Inu, je to přec z pera vycucáno.

Akela 588 před 2 měsíci

Neuvěřitelné, nacpal to všude