Nepředané věci - dotaz
Diskuze » Potřebuju poradit
Akela (autor tématu) 639 před 4 roky
Chtěla bych se zeptat na rubriku v mém profilu - je tam kolonka Nepředané. Jsou tam zvřejněné věci, které jsou stále v nabídce, aktivní a pak tam jsou napsané věci, které předány byly a mají nového majitele. Proč je to tak a k čemu to slouží?
Zdenka 22 před 4 roky
Dobrý den,
já to vidím tak, že věci, které máte nyní v nabídce (např. modrá smaltovaná poklička vložená před týdnem) jsou též v nepředaných proto, že jste je již dříve neúspěšně nabízela (pokličku 5x během 4 měsíců). Tudíž pokličku máte jak v nabídce, tak 5x v nepředaných. Proč Vám předané věci, pokud jste ukončila rezervaci, spadly do nepředaných, netuším.
já to vidím tak, že věci, které máte nyní v nabídce (např. modrá smaltovaná poklička vložená před týdnem) jsou též v nepředaných proto, že jste je již dříve neúspěšně nabízela (pokličku 5x během 4 měsíců). Tudíž pokličku máte jak v nabídce, tak 5x v nepředaných. Proč Vám předané věci, pokud jste ukončila rezervaci, spadly do nepředaných, netuším.
johkuhbaz 35 před 4 roky
Dobrého dne, souhlasím se Zdeňkou - pokud člověk inzeruje něco vícekrát, tak pak je předmět v Nepředaných, ale může být i jako aktivní a po předání bude i v Předaných i v Nepředaných. Mám to u svých nabídek také. Kdyby předmět zmizel z Nepředaných, tak by se možná měnilo číslo v kolonce: Celkem inzeroval/a. Pak by třeba např. místo 2000 inzerátů mohlo být číslo 1500 (rozhodně tedy nižší - opakované inzerování věcí by se třeba nepočítalo), ale to by bylo asi dost komplikované a nastala by otázka i ohledně bodovacího systému? (Nejsem ajťák). Pěkný den!
Dobrý den Zdenko. Zásadně věc opakuji až po 4 týdnech kdy by měla propadnout a nabídka by se smazala. Vyjímečně v příp. kdy zájemce dostane negativ to, aby mě nepsal hanlivé zprávy
nikdy dříve, nezahlcuji tento web. Tomuto rozumín mě spíše zajímaly ty předané. Jinak díky za napsání.
nikdy dříve, nezahlcuji tento web. Tomuto rozumín mě spíše zajímaly ty předané. Jinak díky za napsání.
johkuhbaz 35 před 4 roky
Dobrého dne - jen aby nevzniklo nějaké nedorozumění - myslím, že je zcela normální, když se nenajde zájemce hned a pokud člověku daná věc doma příliš nepřekáží - že ji nabídne znovu (po čtyřech týdnech), protože se může někomu hodit a poprvé si ji třeba nevšiml. Určitě nás to dělá více. Pěkné dny!
johkuhbaz- přesně tak, moje zkušenost, lidi se podívají jen na začátek nabídek a dál už to neřeší. Jenže po obnovení to najednou ti co si před tím věci objednali najednou chtějí i to co tam bylo měsíc, prostě si buď nevšimnou a nebo se neobtěžují prohlédnout celou nabídku
Hezký večer.
Hezký večer.
Admin Petr 266 před 4 roky
@Akela: záložka nepředané zobrazuje inzeráty, které během měsíce (tedy doby platnosti) nenašly nového majitele a tak vypršely. Není to vlastně ale novinka. Dosud tyto inzeráty byly vždy vypsány pod předanými. Jen u uživatelů, kteří už mají hodně předaných to nebylo vidět. Nově se tak lze podívat, co dalšího uživatel inzeroval a třeba nepředal a možná stále může mít. Případně pro možnost znovu věc inzerovat a jen si zkopírovat původní text.
Děkuji za vysvětlení
Ještě dodatek. Já vždy nabídky které jsou před vypršením obnovuji, proto mě to zarazilo, když nepropadly.
Jiří 1 před 4 roky
Bylo by možné u nepředaných věcí vytvořit funkci “znovu inzerovat” - aby nebylo nutné inzerát vytvářet vždy znovu, pokud se rozhodneme tyto věci zkusit nabídnout znovu ?
Souhlasím s Jiřím.
Amálie Horníčková 1 před 4 roky
Mám také k této kolonce dotaz. Je možné nějak nepředané věci smazat, nedávno se mě někdo ptal na věc, která je zde oficiálně nepředaná, inzerát vypršel, ale já danou věc již nemám a tak je tato informace na profilu, dle mého, nadbytečná. Díky všem za případnou reakci.
JaSu 2 před 2 roky
Má stejný dotaz - mám v nepeřdaných 4 předměty, které jsem předal, ale odebírtající už to nenahlásil. CO s téím mohu dělat a jak se jich zbavit??
Akela (autor tématu) 639 před 2 roky
Také si myslím, že kolonka nepředané je zbytečná. Když někdo něco chce a pak přestané komunikovat, věc se obnoví a dostane jí někdo další, tudíž je darovaná, přesto zůstane viset v nepředaných, nevidím v tom účel.