Nepředané věci - dotaz

Diskuze » Potřebuju poradit

Akela (autor tématu) 588 před 2 roky

Chtěla bych se zeptat na rubriku v mém profilu - je tam kolonka Nepředané. Jsou tam zvřejněné věci, které jsou stále v nabídce, aktivní a pak tam jsou napsané věci, které předány byly a mají nového majitele. Proč je to tak a k čemu to slouží?

Zdenka 22 před 2 roky

Dobrý den,
já to vidím tak, že věci, které máte nyní v nabídce (např. modrá smaltovaná poklička vložená před týdnem) jsou též v nepředaných proto, že jste je již dříve neúspěšně nabízela (pokličku 5x během 4 měsíců). Tudíž pokličku máte jak v nabídce, tak 5x v nepředaných. Proč Vám předané věci, pokud jste ukončila rezervaci, spadly do nepředaných, netuším.

johkuhbaz 26 před 2 roky

Dobrého dne, souhlasím se Zdeňkou - pokud člověk inzeruje něco vícekrát, tak pak je předmět v Nepředaných, ale může být i jako aktivní a po předání bude i v Předaných i v Nepředaných. Mám to u svých nabídek také. Kdyby předmět zmizel z Nepředaných, tak by se možná měnilo číslo v kolonce: Celkem inzeroval/a. Pak by třeba např. místo 2000 inzerátů mohlo být číslo 1500 (rozhodně tedy nižší - opakované inzerování věcí by se třeba nepočítalo), ale to by bylo asi dost komplikované a nastala by otázka i ohledně bodovacího systému? (Nejsem ajťák). Pěkný den!

Akela (autor tématu) 588 před 2 roky

Dobrý den Zdenko. Zásadně věc opakuji až po 4 týdnech kdy by měla propadnout a nabídka by se smazala. Vyjímečně v příp. kdy zájemce dostane negativ to, aby mě nepsal hanlivé zprávy nikdy dříve, nezahlcuji tento web. Tomuto rozumín mě spíše zajímaly ty předané. Jinak díky za napsání.

johkuhbaz 26 před 2 roky

Dobrého dne - jen aby nevzniklo nějaké nedorozumění - myslím, že je zcela normální, když se nenajde zájemce hned a pokud člověku daná věc doma příliš nepřekáží - že ji nabídne znovu (po čtyřech týdnech), protože se může někomu hodit a poprvé si ji třeba nevšiml. Určitě nás to dělá více. Pěkné dny!

Akela (autor tématu) 588 před 2 roky

johkuhbaz- přesně tak, moje zkušenost, lidi se podívají jen na začátek nabídek a dál už to neřeší. Jenže po obnovení to najednou ti co si před tím věci objednali najednou chtějí i to co tam bylo měsíc, prostě si buď nevšimnou a nebo se neobtěžují prohlédnout celou nabídku Hezký večer.

Admin Petr 247 před 2 roky

@Akela: záložka nepředané zobrazuje inzeráty, které během měsíce (tedy doby platnosti) nenašly nového majitele a tak vypršely. Není to vlastně ale novinka. Dosud tyto inzeráty byly vždy vypsány pod předanými. Jen u uživatelů, kteří už mají hodně předaných to nebylo vidět. Nově se tak lze podívat, co dalšího uživatel inzeroval a třeba nepředal a možná stále může mít. Případně pro možnost znovu věc inzerovat a jen si zkopírovat původní text.

Akela (autor tématu) 588 před 2 roky

Děkuji za vysvětlení

Akela (autor tématu) 588 před 2 roky

Ještě dodatek. Já vždy nabídky které jsou před vypršením obnovuji, proto mě to zarazilo, když nepropadly.

Jiří 1 před 2 roky

Bylo by možné u nepředaných věcí vytvořit funkci “znovu inzerovat” - aby nebylo nutné inzerát vytvářet vždy znovu, pokud se rozhodneme tyto věci zkusit nabídnout znovu ?

Akela (autor tématu) 588 před 2 roky

Souhlasím s Jiřím.

Amálie Horníčková 1 před 2 roky

Mám také k této kolonce dotaz. Je možné nějak nepředané věci smazat, nedávno se mě někdo ptal na věc, která je zde oficiálně nepředaná, inzerát vypršel, ale já danou věc již nemám a tak je tato informace na profilu, dle mého, nadbytečná. Díky všem za případnou reakci.

JaSu 2 před 8 měsíci

Má stejný dotaz - mám v nepeřdaných 4 předměty, které jsem předal, ale odebírtající už to nenahlásil. CO s téím mohu dělat a jak se jich zbavit??

Akela (autor tématu) 588 před 8 měsíci

Také si myslím, že kolonka nepředané je zbytečná. Když někdo něco chce a pak přestané komunikovat, věc se obnoví a dostane jí někdo další, tudíž je darovaná, přesto zůstane viset v nepředaných, nevidím v tom účel.