Technické potíže - pro SPRÁVCE

Diskuze » Potřebuju poradit

ruth jochanan weiniger (autor tématu) 0 před 3 roky

Dobrý den, nefunguje mně ovládání profilu. Zároveň se blíží expirace několika inzerátů. Mohu poprosit o prodloužení, které teď nedokážu provést ze svého počítače? - Děkuji!

RomanaM 3 před 2 roky

Dobr den, nevíte v čem může být problém když mě neustále stránka upozorňuje při vložení inzerátu na velikou fotografií? Fotím mobilem, fotky normální jako doposud, nic jsem neprenastavovala a dnes je to tedy boj něco vložit.... 😟

Akela 588 před 2 roky

Dobrý den. Já sem dávám také fotky z fotoaparátu. Je to bez problému i když jsou velké tak se zmenší. Dříve jsem je musela před vložením zmenšovat,ale teď to funguje automaticky. Třeba je zrovna nějaká závada jinak si to nedovedu vysvětlit.

Nazca 12 před 2 roky

pro "RomanaM":
Dobrý den, milá paní.
také jsem zaznamenala nové potíže při vkládání fotografií.

Fotím fotoaparátem (ne mobilem) a často (ne vždy) se při zadávání inzerátu zobrazí informace:
"Nahráváte přiliš velkou fotku. Zmenšete její velikost."

Protože se tato informace zobrazila až po zadání nadpisu inzerátu a detailního popisu inzerátu (až pak následuje vkládání fotografií) =
našla jsem si usnadnění zbytečné práce a nejdříve (bez psaní textu) zkusím vložit fotografie do nového inzerátu.

Když se zobrazí informace:
"Nahráváte přiliš velkou fotku. Zmenšete její velikost." (což neumím),
tak stejné fotografie vložím na SBAZAR, kde to v pořádku jde a je tam i možnost darovat zboží zdarma.

Na shledanou, Nazca.

Ondřej Beránek 95 před 2 roky

Admin Petr 247 před 2 roky

Díky za podnět. Maximální velikost fotek máme v plánu v dohledné době navyšovat. Pomůže nám, když nám přes https://vsezaodvoz.cz/kontakt klidně pošlete, jaké fotky jste chtěli vkládat (původní rozměr), ať můžeme otestovat, zda to "ponovu" schroustne líp. Díky za trpělivost a případné dodané fotky.

Tsfat 69 před 2 roky

Nebo pouzit on-line image editor, zmensit foto a to pak nahrat. Treba zde:
https://www.fotor.com/

Buder 1 před 3 měsíci

Proč mi nejde udělat změna v profilu.
Chtěl jsem napsat do profilu poznámku, změnit avatar a když jsem odmáčkl ULOŽIT, dostal jsem odpověď že zadaný email už používá jiný uživatel. Je to jako bych si zakládal nový účet. Ovšem to já nechci, jde jen o drobnou změnu.

Pavel Svoboda 13 před 3 měsíci

Dobrý den. Musím souhlasit s uživatelem Buderem. Taky jsem chtěl upravit text v mém profilu, přeci jen časy se mění a text tam mám už dlouho. Jenže při jeho uložení se mi objevilo to samé, že zadaný email už používá jiný uživatel. Nechtěl jsem riskovat, že by se něco mohlo stát s mým profilem a proto jsem text nechal v původním stavu. Pokud by se vám (admini) podařilo zprovoznit tuto úpravu, rád text změním. Díky a mějte se pěkně.

Monika Ondrejovičová 9 před 2 měsíci

Dobrý den, také bych potřebovala upravit text v mém profilu. Můžu si tam dopsat text, ale neuloží se. Zkoušela jsem to z mobilu i z počítače. Nic. Je na to nějaká finta a poradíte mi ji, nebo je to šotek na webových stránkách? Děkuji moc za udržování tohoto webu!!

Akela 588 před 2 měsíci

Teď jsem si profil změnila a funguje to skvěle

Pavel Svoboda 13 před 2 měsíci

Zkusil jsem to tedy dnes a bohužel nemám tolik štěstí jako paní AKELA. Zase se mi objevila tato hláška " Toto jméno již někdo používá. Zkuste si zvolit jiné - např. přidat k němu číslici." a změny se neuložily. Tak nevím. Zkusím to zase za nějaký čas. Hezký den.

Monika Ondrejovičová 9 před 2 měsíci

Mně to pořád nejde - upravit si text v mém profilu. Hlásí mi to, že pokud si chci změnit avatara, musím se příhlásit přes Fb. Avatara si měnit nechci, nemám na to čas.

Admin Petr 247 před 2 měsíci

Díky za nahlášení. Zatím jsme prověřili a nikde na chybu nenarazili, resp. všechny výše popsané změny lze provést. Prozatím nám prosím přes kontaktní formulář pošlete, jakou úpravu textu chcete, zkusíme alespoň ručně upravit.

@Pavel Svoboda Jediný případ, kde úprava textu neprojde s důvodem "že je nutné změnit uživatelské jméno" je z důvodu, že pár let již na VzO není možné založit účet se stejným uživatelským jménem, případně stejné jméno uložit. Je to z důvodu často poptávané potřeby se mezi uživateli dobře dle jména orientovat. Mělo by tedy jen stačit do jména (nikoliv mailu) přidat znak (např. číslici či cokoliv co už udělá jméno unikátní). Dejte prosím vědět, zda zafungovalo. Díky

Pavel Svoboda 13 před 2 měsíci

@Admin Petr Omlouvám se, moc se v tom neorientuji. Takže moje stávající uživatelské jméno není unikátní? Myslím si, že tím (že si teď kvůli úpravě textu v profilu) změním jméno, tak se orientace mých bývalých a potencionálně budoucích zájemců naopak zhorší, když budu mít jiné jméno než doposavad. Svoboda

Monika Ondrejovičová 9 před 2 měsíci

Hezký den přeji. Já bych si v mém profilu operativně měnila nejbližší termín pro předávání. Pokud vyklízíte byt, je to praktičtější, než to kopírovat do všech inzerátů. Ale děkuji za nabídku "manuálního" provedení změn v profilu. Nějak funguji i jen s tím kopírováním. Jde to

Admin Petr 247 před 2 měsíci

@Pavel Svoboda - je to tak, historicky vzniklo více účtu se stejným už. jménem jako máte. Doporučuji tedy jméno jen velmi drobně upravit a v kombinaci s fotkou věřím, že bude dále orientace ostatních, co vás již znají, zachována. Dlouhodobě to může předejít problémům, když uživatelé s úplně identickým jménem reagují na inzeráty / komunikují se stejným užviatelem a pak může dojít k záměně.

Pavel Svoboda 13 před 2 měsíci

Dobře, rozumím a děkuji. Něco s tím provedu. Jen si myslím, že ona drobná kosmetická úprava nemusí být až jednoduchá, jestliže takto nyní musí postupovat všichni uživatelé měnící cosi ve svém profilu, co ještě nemají unikátní jméno. Svoboda