Ukončení darovaných předmětů.

Diskuze » Potřebuju poradit

Akela (autor tématu) 587 před 3 roky

Pro admina - když ukončuji nabídku tím, že věc připíšu a ohodnotím zájemci, nefunguje zpětné vrácení do nabídek. Dříve to chodilo v pohodě. Teď odepíšu nabídku a ani šipkou a ani tlačítkem na myši se nemohu vrátit tam kde jsem skončila. Pokud to udělám hází mě to na komunikaci a tím pádem musím udělat zase spoustu kroků a projít opět mou celkovou nabídku, abych se dostala k dalšímu inzerátu a mohla ho opět přidělit. Při velkém množství věcí které nabízím je to opravdu úmorná práce. Děkuji za odpověď. Zdena

Admin Petr 247 před 3 roky

Mrkneme na to

Admin Petr 247 před 3 roky

@Zdena a kam se hned po ohodnocení dostanete? Když jsem to zkusil, tak mě to vrátilo do mých aktivních inzerátů (vsezaodvoz.cz/uzivatel/moje-inzeraty), kam vás? 🤔 (editováno adminem)

Akela (autor tématu) 587 před 3 roky

Dobrý večer. Dám ukončit inzerát naskočí hodnocení, napíšu a odešlu. Pak udělám krok abych se vrátila zpět,ale ocitnu se ve zprávách.

Akela (autor tématu) 587 před 3 roky

Tak jsem tam měla jednu rezervovanou nabídku, šla jsem to tedy zkusit udělat, ukončila, napsala hodnocení, odeslala a ocitla jsem se se na svých nabídkách to je pravda,ale dříve to fungovalo tak, ža jsem se dostala tam kde jsem konkrétní nabídku smazala. Takhle se dostanu na začátek nabídek a pokud chci například opět odepsat následující nabídku musím projít třeba 30 inzerátů než se k ní dostanu. No a když někdo chce třeba dvacet věcí musím to dělat pořád takhle dokola. Dřívě mě to šlo raz dva.