Kathk
(autor tématu)
10
před 6 roky
Dobře, ještě tam mám dodatek, že nic z toho nepožaduji a jen to tam píši, pokud náhodou někdo nemá onu věc, a chce se toho zbavit. Jde mi o to, že chci předejít tomu, aby se nějaký člověk sám od sebe tahal s nějakou věcí, kterou mi chce naoplátku ze své vlastní vůle darovat, ale já o nic nestojím, a tak bych musela odmítnout. Protože to už se mi stalo několikrát a pořád odmítat je prostě nepřijemné a otravné. Taky si myslím, že spousta lidí má doma spoustu ovoce, zeleniny, které třeba nestíhá sama spotřebovat, nenapadne je dát sem na vsezaodvoz, nebo tak.
Je to o té formulaci, jakou to mám na profilu napsané? Nebo prostě principiálně je to špatně?
Nevím, jestli je úplně jasné, o co mi jde. Ale v prvé řadě nevyžaduji po lidech, aby mi dávali cokoli, ale jestli už mají něco navíc (a to mluvím fakt jen o nějaké organické produkci - bylinky, ovozel, žížalí čaj), čehož se třeba chtějí zbavit (a třeba to radši vymění za mnou darovanou věc než to inzerovat sem, a přidělávat si s tím práci), chci jim dát tu možnost se toho zbavit.