E-MAIL PADÁ DO SPAMU

Diskuze » Potřebuju poradit

Ivi (autor tématu) 9 před 6 roky

dala jsem inzerát a ti, co mi napsali mejl, spadli do spamu = nevyžádaná pošta. vytáhla jsem ze spamu, protože to nebylo poprvé a odepsala. pak jsem se dozvěděla, že i můj mejl spadl do spamu. děje se mi to jen na těchto stránkách. co s tím?

Eva* 171 před 6 roky

Netuším, ale také mi vše chodí jen do spamu.

Akela 588 před 6 roky

Také se mě to několikrát stalo.

Admin Petr 247 před 6 roky

teodor m. 5 před 2 roky

Dobry den, take jsem se divil, ze mi neprislo e-mailove avizo o odpovedi zajemce na inzerat, uz jsem chtel nekam sem napsat pripominku, ale po precteni teto diskuze jsem se jeste podival do spamu (mam e-mail na seznamu), kde sice nic nebylo, ale nasel jsem to ve slozce hromadne, s poznamkou od seznamu "E-mail jsme vyhodnotili jako hromadné reklamní sdělení.". Tak nevim, co se na tom seznamu nelibilo, predchozi emaily od podpora at vsezaodvoz cz tykajici se registrace mi prisly normalne do dorucene posty. Dle rady p. Admina Petra si tedy na seznamu zakliknu, ze to neni spam, diky za radu.

teodor m. 5 před 2 roky

Hm, tak u zprav presmerovanych do "hromadnych" seznam takovou moznost nenabizi. Mate-li tedy nekdo e-mail na seznamu, kontrolujte si i slozku hromadne, nic lepsiho me zatim nenapada.

teodor m. 5 před 2 roky

...tak uz snad vim, na seznamu je moznost oznacit si (po kliknuti pravym tlacitkem mysi na odesilatele te zpravy) noreply at vsezaodvoz cz jako "duveryhodnou adresu", tak snad to pomuze. Omlouvam se, ze to tady pro zmenu spamuju svymi rozumy ja