Ráda bych všechny uživatele varovala před touto paní:
https://vsezaodvoz.cz/profil/9605/zlatus-skodova . Jmenuje se Zlata Škodová a mailová adresa je zlatacertik@seznam.cz. Dne 28. 8. jsem projevila zájem o mikrofon k PC, který nabízela. Paní mi odepsala a v podstatě ihned mi tento předmět přidělila i s hodnocením. Když jsem se podivovala, tak napsala, že to je proto, že určitě čeká na mě. A prakticky od té chvíle nastaly problémy. Paní mi střídavě sdělovala, že je v nemocnici a na služební cestě (zvláštní, že?), ale i přesto se nám povedlo sjednat si schůzku - na kterou bez omluvy nepřišla. Nevěděla jsem, kde je pravda, zda je třeba opravdu nemocná, poptávala jsem se a ona mi - opět bez omluvy - sdělila, že "je trubka", že na to zapomněla. Poté jsme - opět komplikovaně - domluvily druhou schůzku, která se ale neuskutečnila bohužel z mojí strany. Uvízla jsem v autě v nečekané dopravní zácpě a vše jsem vysvětlila a omluvila se jí v delší psané zprávě. Paní poté úplně přestala reagovat, a to na vše - na mé psané maily, smsky, nezvedala mi telefon. Začalo mi to být podezřelé a tak jsem jí zkusila zavolat z jiného čísla - a to zvedla. Bylo tedy jasné, že na mě nereaguje schválně. Nicméně pořád jsem doufala v dobrý konec, že to třeba má nějaké vysvětlení, že to bude do třetice všeho dobrého...a domluvily jsme si třetí schůzku. Paní na schůzku bez omluvy a jakéhokoliv vysvětlení - ani na mail, ani smskou - opět nepřišla. Pokoušela jsem se jí opakovaně telefonovat a vyvrcholení celé této dvouměsíční akce je, že si zablokovala moje telefonní číslo. Předání je tedy pouze psané, nikoliv skutečné.Všechny proto tímto způsobem před touto podezřelou a divnou osobu varuji a adminy prosím o odpovídající opatření, protože takoví lidé zde mezi námi nejsou ani vhodní, ani vítaní.