Přihlásit se

Přihlásit přes Facebook

nebo klasicky

Zapomenuté heslo? Zaregistrovat se

Aleš. PALASMAN

Diskuze » Negativní příhody

Simoleonka (autor tématu) 1 před 10 roky

Nejde o 150 Kč ale o princip. Prosím podvedene, kteří ti nechtějí nechat jen tak pošlete mi email: annabelllle@seznam.cz

(smazaný uživatel) 1 před 10 roky

Bohužel jsem se též nechal napálit a poslal mu 150 Kč poštovné.

Akela 642 před 10 roky

A za co chtěl tak vysoké poštovné?

Alexandra Drastilová 32 před 10 roky

psla jsem na mal.

Eva 10 před 10 roky

prosim všechny podvedené,zdali by napsali pánovi co me kontaktoval ohledně také podvedení diky...jeho email...klacek2006@seznam.cz

Lenka Slezáčková 5 před 10 roky

kontaktujte také annabelllle@seznam.cz i Ti co posílali peníze 150kč a nabídka byla z mailu - klara.maurenzova@seznam.cz -telefon Samsung

Olga 17 před 10 roky

Jak se přece nestydí něco takového provést(

petr petr (2) 249 před 10 roky

má inzeráty i na jiných webech je pravděpodobné ,že tam dělá to samé co tady ,například prodává grill a telefon .

Petr 4 před 10 roky

jj a taky mění profily a maily ... Spoléhá na to, že se lidi nebudou chtít hájit kvůli 150 kč, ale narazil...)

Laďka Přiby 1 před 10 roky

já mu bohužel taky poslala na složenku 150,- Kč , takže mě to vyšlo na 180,-

Pozor nic neposílat a neplatit nikomu je pravděpodobné ,že to může pokračovat ,raději nic nemít ,dokud se nevyřeší ,alespoň ověřování .

Miluška Čepová 1 před 10 roky

Tak bouzel se radim i mezi vas ja chtela jsem notas pro syna a nechali se napalit pani myslim anabel ci jak jsem jiz psala mail

Proto je třeba obezřetnost ,na každém rohu na internetu můžete potkat lehkoživku který od vás jednoduchou fintou vytáhne prachy

Eva Buschacher 2 před 10 roky

75 kc email ma klaudiemachackova na portalu daruji za odvoz

co zkusit podat reklamaci na tu platbu možná by banka mohla platbu vrátit ,je zajímavé pokud dostanete chybně platbu třeba od státu a utratíte jí tak je to trestné ,proč tedy nemá být trestné utratit peníze získané podvodem .

kassandra 1 před 9 roky

Já mu také poslala 150 jč za telefon ale u mě se vydával za klaru maurenzovou. Jde s tím něco udělat?

vlasta 10 před 9 roky

tak co jdeme do toho??? Ráda se ujmu sepsání.. pokud máte zájem tak dejte vědět a pokud už to někdo dělá tak kdo? děkuji

petr petr (2) 249 před 9 roky

Držím palce ať vám to vyjde a peníze dostanete zpět