Přihlásit se

Přihlásit přes Facebook

nebo klasicky

Zapomenuté heslo? Zaregistrovat se

Blokace uživatele a varování pro jiné

Diskuze » Negativní příhody

Alice (autor tématu) 6 před 10 roky

Daniela Danielis, rozdala jsem už hodně věcí, ale nejsem opravdu zvyklá na to, aby mi někdo projevil zájem větou..máš vole ještě to zbozy? Alice

Malá ✯ Myška 1 před 10 roky

LOOOOOL no to snad ne

Dana Dostálová 40 před 10 roky

To mě zase psala jedna maldá holka že má zájem o cokoliv, co můžu darovat, že je v nouzi, tak jsem jí ještě doma hledala co bych jí mohla přidat, nakonec že nemá zájem, že tohle a tamto a že vlastně nemůže, hrubek a chyb v gramatice v celým emailu jako na praseti much, šílený, člověk si pak říká, že hodit to do popelnice tak udělá lépe.

Veronika Ava 24 před 10 roky

Dano nebyla to náhodou pí. s iniciály M.T.? (nechci to zveřejňovat). Tý sem já jako pako taky hledala oblečky, z komunikace jsem málem vykvetla... nebo spíš zvadla.. a nakonec už se neozvala

Akela 640 před 10 roky

Můj názor je netajit kdo to je, protože na to doplatí zase druzí. Když bude černá listina jako je i jinde tak to bude stejně veřejné.

Dana Dostálová 40 před 10 roky

Nene, s touto slečnou nemám žádných zkušeností. Byla to slečna AB

Daniela Danielis 1 před 5 roky

O wau, neviem či sa mám smiať, ako smejem sa ale trošku som sa zľakla či sa mi niekto nenabúral do účtu, to by bolo drsné. Každopádne alica moje meno bežne v konverzácii nevídam. Snáď ste sa už po 4 rokoch so slovom vole v kontexte s DD nestretli. Prajem krasny čas všetkým zúčastneným konverzácie, a pozdravujem všetky mená Daniela Danielis v čechách