Co se týče paní Ivany. Ano taky jsem darovala, ovšem na jiném serveru, kde si lidé nehrají na to, kolik mají bodů, kolik toho darovali a kolik toho dostali. Tím jsem odpověděla i na druhý komentář Zdeny. Co se týče toho prvního, nikdo se do nikoho nenavážel. Byl to návrh adminům těchto stránek s popsáním toho, co mě štve...ovšem, potrefená husa vždy zakejhá že ano
Sleduji vás už delší dobu, přidáváte tyto malé věci po jednom (a ano myslím, že dětské ponožky by jste mohla dát na jednu hromadu, spíš tu jednu maminku chudáka otravuje na každý inzerát zvlášť dávat zájem, stejně tak věci do kuchyně), komentujete každou věc třeba jen tím, že přidáte palec, každý inzerát o který nemá nikdo zájem sem dáte znovi a znovu (to si vážně myslíte, že si někdo vezme 20naprosto bezcenných záložek?). Promiňte ale to mi opravdu přijde, že lovíte body a chcete dostat nahoru do toho nesmyslného žebříčku. Upřímně čekám, kdy začněte boty přidávat po jedné. S těmi inzeráty...jistě že by to šlo (já vám ráda poradím). Kdyby byly boty/trika stejné velikosti (což jsem taky nepochopila...vám se noha mění průběhem roku? Dle stavu a proměnlivých velikostí bot to vypadá, jako když vybíráte popelnice
) dáte je jednoduše jednomu člověku. Pokud si ten jeden nepřijde, jednoduše to dáte někomu jinému, to jsou čáry, že? Ale jistě vy radši budete spamovat stránku (po vzoru uživatele Data, jen tak mimochodem) a budete mít svoje body
Takže ještě jednou: s vámi nechci mít nic společného a kdyby vás šlo vyblokovat, byla bych opravdu vděčná.