Přihlásit se

Přihlásit přes Facebook

nebo klasicky

Zapomenuté heslo? Zaregistrovat se

Opravdu podivné chování mnohých zájemců

Diskuze » Negativní příhody

Alice (autor tématu) 6 před 10 roky

Protože jsem dostala opravdu řadu nabídek od zájemců o mé věci, odepsala jsem 15 lidem postupně , 10 z nich už se vůbec neozvalo, dalším pěti jsem postupně nabízela návštěvu, všichni slíbili přijít a nakonec se nedostavil vůbec nikdo a žádný ani nedokázal zavolat nebo se omluvit. Tak vážně nevím, co si mám myslet.

Akela 640 před 10 roky

Mám podobný problém.Pokud někdo domluví odběr a nepřijde, neomluví se, rovnou dávám negativní hodnocení. Pokud je to jen tak tak se s tím nedá nic dělat. Stalo se mě to už víckrát. A nejlepší na tom je to,že ten kdo měl přijít, nedošel,neomluvil se a nijak nereagoval si klidně za čas ještě několikrát troufne zase něco objednat. Bohužel potom jeho žádosti ignoruji a dám to jinému spolehlivému zájemci a nebo to prostě vyhodím.

elwen 2 před 10 roky

Také mám podobnou zkušenost. Někteří mají dokonce tu drzost si se mnou vyměnit i 10 zpráv o tom, kdy by si to vyzvedli, až z toho vzejde výsledek, že nemohou vůbec nikdy.

Baruš 27 před 10 roky

elwen - to mě pobavilo ,,až z toho vzejde výsledek, že nemohou vůbec nikdy,, já zase u svých inzerátů píšu ulici a dny s časem kdy je možné vyzvednout, a stejnak mi pak píše plno lidi, že si vyzvednout v úplně jiný čas než jsem psala, apod. kolikrát mi přijde, že lidi klikaj jen podle fotek a vůbec si nečtou popis...

Akela 640 před 10 roky

Přesně tak viz zrovna dnešní zkušenost nejméně 14 dní stále domlouvání, přesouvání a když nastala hodina odběru dostanu mejlík s tím,že to nejde, že až příští týden.

Ives 57 před 10 roky

PRO BARUŠ I OSTATNI v posledni dobe se mi zda ze to je o rychlosti honem honem at jsem prrvni a pak je to uplne jinak..navic jsou tu sberatele vseho mozneho i nemmozneho, i to je na povazenou..ja uz lidi, kterym davam vybiram dle profilu a zjistila jsem, ze nejsme jedina..jinak server je bezva,ikdyz nektere veci mi tu hhlava nebere..

Akela 640 před 10 roky

Joooo je to tak dělí se to tady na sběratele, kteří nikdy nic nedali, pak na ty co berou hlava nehlava vše, další který potřebuje 5 stolů, 7 TV a další a další věci v několikanásobném množství, což nemůže ani upotřebit ani unosit Buď to mají na další kšeft, což už jsem se tady dočetla a nebo je to "nemoc".Samozřejmě jsou tu další lidé, kteří dávají a sami nic nechtějí a nebo dají-chtějí. Je to docela těžké leckdy pochopit. Těm fajn a slušným těm opačným .

Sluníčko 53 před 10 roky

Přeji všem zúčastněným pevné nervy a co nejvíce pozitivních zkušeností a setkání. Bohužel ty nepříjemné k tomu patří, ale jsem ráda že nemám negativní zkušenost sama a díky vašim připomínkám už nebudu mít problém udělit i negativní hodnocení-se kterým jsem doteď dost vnitřně válčila. Nevyzvedl, neomluvil se-negativ..máte pravdu.

Zuzana 3 před 9 roky

takže v tom nejsem sama! Mě přijde, že se mi ozývají lidé, kteří si představují, že když na něco zareagujou, já okamžitě sednu na MHD a dovezu jim to až domů. Kdo má přijít,ten nedorazí. Volají, píšou a nakonec mi věc zůstává doma.

Akela 640 před 9 roky

Přesně tak Zuzko. Mě se zase několikrát stalo zda bych ještě nezaplatila poštovné. To už byl docela vrchol drzosti. Poslední případ. Mám zájem, pak ticho, po urgenci /přestože jsem řekla že nikoho už urgovat nebudu/ pár dní pauza pak chtěla bych všechno,ale nemám odvoz. Dále se z toho vyklubalo. Jak na tom je špatně, no budiž může to tak být, a zda bych to neposlala poštou.Když jsem tedy řekla ano /přestože už poštou posílat nehodlám/ tak došla zpráva,že nemá peníze na poštovné /30/, že nemá ani korunu a že jí to přítel všechno vzal. Tak bohužel sbohem a šáteček. Také mám své problémy,ale nikde to neventiluji.

Zuzana 3 před 9 roky

No já se minule se slečnou domluvila, že si teda dáme sraz v obchodním centru, protože jsem tam také měla cestu. Slečna mi půl hodiny nebrala telefon. Ozvala se mi, až jsem dorazila domů, chápala jsem, že se zapovídala a neslyšela telefon, tak jsem ji poslala adresu, kde je možné věci převzít. Bylo mi sděleno, že tedy bude fér a nechá věci dalšímu zájemci. Napsala jsem, že jí je klidně podržím, když si pro ně přijde, ovšem to už jsem zřejmě chtěla moc, tak komunikace z její strany ustala. Prostě lenost si dojít pro věc o kterou mám zájem - zvláště na stránce vše za odvoz

Olga Čadilová 3 před 9 roky

I já mám podobné zkušenosti. Věc rezervuji, na místě čekám a zájemci nestojím ani za omluvu. Neměl by admin zvážit nějakou černou listinu, kam by se tito nesolidní napsali?