helena
42
před 2 roky
@martin poljak - myslím, že to jsou 2 rozdílné věci - také znám lidi, kteří si na každou odpověď na zprávu berou 24h nebo ještě déle, a domluvit se s nimi na předání je heroický výkon. Sama v takovém případě dávám ultimátum, do zprávy tomu člověku napíšu, že pokud si nedomluví předání do (datum + čas), tak že věc postupuji dalšímu zájemci. Ani mi nevadí, když ten člověk navrhne předání třeba až za víc dní. To, co jsem měla na mysli, co mi vadí, je když vám někdo napíše - věc dám buď vám nebo jedné další paní, podle toho, kdo se dřív ozve. A to vám napíše v první zprávě. Vy ani nevíte, že si vás ten člověk vybral, a jak píše pán výše - někdy třeba reaguji na inzerát, který vidělo už třeba přes 50 lidí a nečekám, že budu mít to štěstí - tak nekontroluji stránku každou hodinu, nebo každých 20 minut. Naposledy se mi taková akce stala, když jsem odpověděla na inzerát a ten člověk mi po 2 dnech (to už fakt ani nečekáte, že byste byli ještě ve hře) napsal přesně "kdo se dřív ozve, ten to dostane".... A pak už je to fakt jen o štěstí, jestli v tu chvíli jste prostě na přijmu nebo ne. Každý, ať si dělá, co chce a předává si věci jak chce, ale za mě to úplně optimální není. Minimálně by bylo slušné s tím člověkem navázat kontakt (aby i ten člověk věděl, že jsem si ho vybral), a pak dávat ultimáta. Ale jak říkám, ať si každý dělá, co chce.