Nevycválaný pan André kaliopka
Diskuze » Negativní příhody
vlastacek (autor tématu) 2 před 2 roky
Sdílím komunikaci s pánem, který neumí slušně napsat ani "ne". Částečně pro pobavení, částečně abyste věděli, co čekat, pokud o něco od něj budete mít zájem. Píše o sobě, žeš je "Jsem kluk v kaliopkách který rád vše odevzdává.Děkuji."
Mno, posuďte sami:
Dobrý večer, zaujal mě nabízený stul. Mohu prosím požádat o rozměry (průměr a výšku) + ideálně rozměr po rozložení (pokud se nepletu a je rozkládací)?
Moc děkuji a těším se na informace. Bydlím na Žižkově, po domluvě bych ho mohla vyzvednout v pátek nebo o víkendu.
Děkuji, s pozdravem
Vlasta T.
André kaliopka před 2 hodinami
Máte to zadarmo tak neřeste kraviny jako rozměr atd
Seru na to něco měřit!kdyby byl za litr tak neřeknu ale zadarmo?to řeší jen voliči petikoalice
já před 3 minutami
jasně, mějte se
Krásný večer všem
Mno, posuďte sami:
Dobrý večer, zaujal mě nabízený stul. Mohu prosím požádat o rozměry (průměr a výšku) + ideálně rozměr po rozložení (pokud se nepletu a je rozkládací)?
Moc děkuji a těším se na informace. Bydlím na Žižkově, po domluvě bych ho mohla vyzvednout v pátek nebo o víkendu.
Děkuji, s pozdravem
Vlasta T.
Máte to zadarmo tak neřeste kraviny jako rozměr atd
Seru na to něco měřit!kdyby byl za litr tak neřeknu ale zadarmo?to řeší jen voliči petikoalice
já před 3 minutami
jasně, mějte seKrásný večer všem
Volf 9 před 2 roky
@vlastacek
🙃 Dik za info! Uz je na blacklistu... 👍
🙃 Dik za info! Uz je na blacklistu... 👍
Volf 9 před 2 roky
P.S.: Aby omylem nedoslo k zamene s jinym uzivatelem s podobnym jmenem: 
https://vsezaodvoz.cz/profil/88329/andre-kaliopka

https://vsezaodvoz.cz/profil/88329/andre-kaliopka
vlastacek (autor tématu) 2 před 2 roky
Ano prosím, to je on 
Jako pobavil mě, ale sem (ostatně ani jinam) takové chování prostě nepatří.

Jako pobavil mě, ale sem (ostatně ani jinam) takové chování prostě nepatří.
Akela 639 před 2 roky
Už se tady o něm před roky psalo.
Ondřej Beránek 123 před 2 roky
Kaliopka je uchyl.
alena picková 22 před 2 roky
mám s ním též špatnou úchylnou zkušenost...
Jaro Třináct 36 před 2 roky
Zadaný profil neexistuje.
Ondřej Beránek 123 před 2 roky
Všeobecně, lidí jako p. kaliopka je celkem málo. Bohužel vlákno kde jsem to chování rozebíral, admin smazal i s p. Kaliopkou.
Tedy ve zkratce, Pokud má někdo tendenci o sobe mluvit ve třetí osobě doporučuji být velice obezřetný. Navíc, pokud je tou osobou někdo kdo něco nabízí. Protože touha po nabízené věci snižuje vaši ostražitost.
Žádná věc nestojí za případné problémy které by mohly z takového setkání plynout.
Tedy ve zkratce, Pokud má někdo tendenci o sobe mluvit ve třetí osobě doporučuji být velice obezřetný. Navíc, pokud je tou osobou někdo kdo něco nabízí. Protože touha po nabízené věci snižuje vaši ostražitost.
Žádná věc nestojí za případné problémy které by mohly z takového setkání plynout.