Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

POZOR PODVOD. Eva.blazkova

Diskuze » Negativní příhody

Julie al (autor tématu) 1 před 2 roky

Dnes jsem mrkla na inzerat pani eva.blazkova z Loun. Davala za odvoz vzorek vonavky, a pry zasle Zasilkovnou za 25,-. Tak jsem ji napsala svuj mail a ptala jsem se na cislo uctu, kam mam poslat zminenych 25,-. Napsala vzkaz, ze poslala mne na mail objednavku od Zasilkovny, kterou mam potvrdit. Dokonce mne pak i zaslala nejake tel cislo, a ze muzeme promluvit za 3 hodiny, a ze pry vzdycky tak dela a bla bla bla. Jakmile jsem ji napsala, ze na zadne odkazy neklikam, a ze Zasilkovna nikdy nechce zadne potvrzeni objednavky, podvodnice smazala inzerat!!! Davejte pozor!!!

Julie al (autor tématu) 1 před 2 roky

A uz zase podvod!!!! Za 10 min vidim jiny jeji inzerat na vune. Profil ma eva.blážkova, Louny

Jana Forestová 1 před 2 roky

Díky za upozornění. Taky jsem reagovala na parfém. Paní odpověděla obratem, velmi důvěryhodně. Zažádala jsem o zaslání přes zásilkovnu, řekla jsem, že nevím jak to funguje, Paní prý vše zařídí sama. Pak přišlo:
Ne, omlouvám se, byla jsem informována, že mají nějaké technické problémy na svých webových stránkách a musíte provést platbu zde.

https://zasilkovna.order7432.info/?zasilkovna_parfem_perceive2951 />
Odstoupila jsem od výměny. Nabídka okamžitě zmizela. Tak nevím. Pokud to není podvod, je mi to líto, ale nechci podporovat nikoho komu práce nic neříká.

Ondřej Beránek 111 před 2 roky

odkaz je rozhodne podovd. Domena "order7432.info" ? udelala jste spravne, navic zasilkovna ma bud dobirku nebo bez dobirky platba predem neexistuje. zde to pisi

www.zasilkovna.cz/blog/upozornujeme-na-podvodne-platebni-metody

Pokud vam nekdo kdo od vas chce penize tvrdi "ze ma nejake technicke problemy" staci mu rict ze pockate az je odstrani.

Akela 616 před 2 roky

Musím se smát odpovědi podvodnice,že má web zásilkovny poruchu. Posílám balíčky už několik let a teď dokonce víckrát za týden a žádná porucha nikdy nebyla. Také si nedovedu představit že by byla za 20 korun.

Veranova 3 před 2 roky

Taky jsem reagovala na parfém, zkusila jsem osobní vyzvednutí prý to půjde a najednou žádná odpověď a inzerát je smazaný. Tito podvodníci komplikují domluvu slušným lidem, já třeba když žádám o poslání zásilkovnu zařídím sama a pošlu kód tomu kdo mi balík pošle, je to nejjednoduší pro obě strany a nikomu nehrozí že by přišel o peníze a je to.

archipatelin 27 před 2 roky

Právě jsem se také stal adresátem tohoto podvodníka. Reaguje na můj inzerát na Sbazaru. První mi přišel text:
"Dobrý den, chtěla bych si objednat doručení kurýrem Zaslikovna. Jen je pro mě obtížné se k vám dostat.
Zaplatím předem a zaplatím za doručení, vyhovuje vám to? ?" A na mou odpověď přišlo toto:
"Nabízím platbu a doručení přes Zásilkovnu. Jak jsem řekla, veškeré náklady na dopravu hradím já. Není to složité, zaplatím za zboží a doručení ve službě Zásilkovna, peníze jsou okamžitě k dispozici, potvrzení bude zasláno na váš email, pro přijetí platby na váš bankovní účet od Zásilkovny, po obdržení platby vám zavolá kurýr a dohodnete se na datu a čase příjezdu Bude vám to vyhovovat?"
Je to typický pokus o vylákání údajů ke kartě a kontu za účelem jeho vykradení.

robi546 1 před 2 roky

Taky jsem reagoval na inzerát paní, prý zásilkovna za 20 kč ale potřebuje potvrzení... Jasný podvod. Lidi dávejte pozor

Admin Petr 253 před 2 roky

Díky za nahlášení, uživatelku jsme zablokovali

jjilek 1 před 2 roky

Ještě to chce nahlásit policii!

archipatelin 27 před 2 roky

Statistiky mluví jasně. Nahlášeno minimum drobných podvodů. A na to tito podvodníci spoléhají, že to málokomu stojí za to a nenahlásí to...