POZOR PODVOD. Eva.blazkova

Diskuze » Negativní příhody

Julie al (autor tématu) 1 před rokem

Dnes jsem mrkla na inzerat pani eva.blazkova z Loun. Davala za odvoz vzorek vonavky, a pry zasle Zasilkovnou za 25,-. Tak jsem ji napsala svuj mail a ptala jsem se na cislo uctu, kam mam poslat zminenych 25,-. Napsala vzkaz, ze poslala mne na mail objednavku od Zasilkovny, kterou mam potvrdit. Dokonce mne pak i zaslala nejake tel cislo, a ze muzeme promluvit za 3 hodiny, a ze pry vzdycky tak dela a bla bla bla. Jakmile jsem ji napsala, ze na zadne odkazy neklikam, a ze Zasilkovna nikdy nechce zadne potvrzeni objednavky, podvodnice smazala inzerat!!! Davejte pozor!!!

Julie al (autor tématu) 1 před rokem

A uz zase podvod!!!! Za 10 min vidim jiny jeji inzerat na vune. Profil ma eva.blážkova, Louny

Jana Forestová 1 před rokem

Díky za upozornění. Taky jsem reagovala na parfém. Paní odpověděla obratem, velmi důvěryhodně. Zažádala jsem o zaslání přes zásilkovnu, řekla jsem, že nevím jak to funguje, Paní prý vše zařídí sama. Pak přišlo:
Ne, omlouvám se, byla jsem informována, že mají nějaké technické problémy na svých webových stránkách a musíte provést platbu zde.

https://zasilkovna.order7432.info/?zasilkovna_parfem_perceive2951 />
Odstoupila jsem od výměny. Nabídka okamžitě zmizela. Tak nevím. Pokud to není podvod, je mi to líto, ale nechci podporovat nikoho komu práce nic neříká.

Ondřej Beránek 95 před rokem

odkaz je rozhodne podovd. Domena "order7432.info" ? udelala jste spravne, navic zasilkovna ma bud dobirku nebo bez dobirky platba predem neexistuje. zde to pisi

www.zasilkovna.cz/blog/upozornujeme-na-podvodne-platebni-metody

Pokud vam nekdo kdo od vas chce penize tvrdi "ze ma nejake technicke problemy" staci mu rict ze pockate az je odstrani.

Akela 588 před rokem

Musím se smát odpovědi podvodnice,že má web zásilkovny poruchu. Posílám balíčky už několik let a teď dokonce víckrát za týden a žádná porucha nikdy nebyla. Také si nedovedu představit že by byla za 20 korun.

Veranova 3 před rokem

Taky jsem reagovala na parfém, zkusila jsem osobní vyzvednutí prý to půjde a najednou žádná odpověď a inzerát je smazaný. Tito podvodníci komplikují domluvu slušným lidem, já třeba když žádám o poslání zásilkovnu zařídím sama a pošlu kód tomu kdo mi balík pošle, je to nejjednoduší pro obě strany a nikomu nehrozí že by přišel o peníze a je to.

archipatelin 25 před rokem

Právě jsem se také stal adresátem tohoto podvodníka. Reaguje na můj inzerát na Sbazaru. První mi přišel text:
"Dobrý den, chtěla bych si objednat doručení kurýrem Zaslikovna. Jen je pro mě obtížné se k vám dostat.
Zaplatím předem a zaplatím za doručení, vyhovuje vám to? ?" A na mou odpověď přišlo toto:
"Nabízím platbu a doručení přes Zásilkovnu. Jak jsem řekla, veškeré náklady na dopravu hradím já. Není to složité, zaplatím za zboží a doručení ve službě Zásilkovna, peníze jsou okamžitě k dispozici, potvrzení bude zasláno na váš email, pro přijetí platby na váš bankovní účet od Zásilkovny, po obdržení platby vám zavolá kurýr a dohodnete se na datu a čase příjezdu Bude vám to vyhovovat?"
Je to typický pokus o vylákání údajů ke kartě a kontu za účelem jeho vykradení.

robi546 1 před rokem

Taky jsem reagoval na inzerát paní, prý zásilkovna za 20 kč ale potřebuje potvrzení... Jasný podvod. Lidi dávejte pozor

Admin Petr 247 před rokem

Díky za nahlášení, uživatelku jsme zablokovali

jjilek 1 před rokem

Ještě to chce nahlásit policii!

archipatelin 25 před rokem

Statistiky mluví jasně. Nahlášeno minimum drobných podvodů. A na to tito podvodníci spoléhají, že to málokomu stojí za to a nenahlásí to...