postěžování

Diskuze » Negativní příhody

helena (autor tématu) 41 před rokem

už zase přichází doba, kdy každý chce všechno a potom bez omluvy i na moje vyzvání se nedostaví,ten počet lidí stoupá a tak chci jen upozornit na některá jména i když si je jistě zmnění, ale možná se zamyslí, a příště alespon svoji objednávku zruší a nebudou darovatele obírat o čas, kterého není nikdy dost, hlavně nyní před vánoci , třeba baní A.Brabcové, pan Ernesto, paní Nazarenko......

el toro 3 před rokem

jj starý známý případ pavolko...

není schopný zařadit dobře inzerát již poněkolikáté nepochopil,že když něco schání musí napsat hledám a ne daruji...
a člověk nabízí a nabízí a žádná odezva.zřejmě to tak moc potřebuje,až nemá čas ani odpovědět.a že těch mobilů doma mam.howk

Alzbeta 9 před rokem

Všimla jsem si, že záměnu v inzerátu "nabízím" a "hledám" má docela dost lidí, co tu něco shání.

Akela 588 před rokem

Stane se a proto je ta možnost vykřičníkem vybrat a upozornit.

dedekxxl 6 před rokem

jo Pavolko? jenou zareagoval a potom na upomínku to chtěl přivezt.
Těch , co zřejmě úmyslě zaměňují hledám a daruji je dost. V jiných případech prodeje na bazaru píší za 1 Kč jen pro to, aby se dostali do popředí a lidé si toho všimni. Bude to asi podobné.

Bronislav Gabryš ml. 1 před 9 měsíci

Jsem tady sice čerstvě, ale už jsem nabízel dva předměty, pokaždé mi bylo přislíbeno, že si je vyzvednou a pořád nic. Už se jim ani nemůžu dovolat. Nechápu, proč to dělají. Nemají koule na to říct, že to prostě nechtějí nebo že si to rozmysleli? Zbytečně mi to tady pak stojí.

Akela 588 před 9 měsíci

Děje se tu leccos nepříjemného, sliby, čekáte nikdo nepřijde. Ozve se má zájem a pak ticho. Dáte adresu, telefon - osobní údaje, věnujete tomu spoustu času a nic. Pak je dobré už kvůli ostatním dát těmto lidem negativní hodnocení, což je možné i když jim věc nepředáte. Je to na vás a bylo by to dobré upozornění pro ostatní dárce.Přeji pevné nervy.

archipatelin 25 před 9 měsíci

Domnívam se, že zdejší hodnocení uživatelů je hračka pro dospělé v rukou dětí. Paní Akela je toho názorným příkladem.

Akela 588 před 9 měsíci

Nechápu vás jak to myslíte. Já mám hodnocení jako hračku? Jsou zde určitá pravidla to jsem nevymyslela já. Žádám vysvětlení.

Andy 81 před 8 měsíci

archipatelin něco na tom je