Udajna darkyne neprisla

Diskuze » Negativní příhody

Flexy (autor tématu) 0 před 2 roky

Chci varovat pred darkyni Perla Diamond. Na smluvene misto blizko jejiho bydliste neprisla, odkladala predani. Udajne jeji zpozdeni hodina a pul nebyla pravda, ani po hodine a pul tam nebyla. Nechala nas cekat na nevhodnem miste. Telefon umi zvednout, az kdyz je pozde. Tato darkyne zrejme ani nevi, jak ma predani veci vypadat, toto z jeji vyhybave komunikace bohuzel vyplyva.

Pavel Svoboda 13 před rokem

Od této dárkyně jsem získal pěnové puzzle, jel jsem si pro ně prakticky až k místu kde přebývala (což nebylo úplně jednoduché, protože cesta je tam velice nerovná, ale za to paní nemůže) a všechno bylo v pohodě. Komunikace i předání proběhlo naprosto v pohodě. Následně jsem zjistil, že jeden dílek chybí a paní mi ho doposlala poštou za což jí děkuji. Tak to je moje zkušenost s touto dárkyní. Přeji hezký den. P.S.

petoru 12 před rokem

Není tahle paní náhodou z Barrandova poblíž Chaplinova náměstí?

Akela 588 před rokem

není

archipatelin 25 před rokem

Mně se to stalo taky, ale asi s jinou nespolehlivou osobou, nick si nepamatuji, ale něco jako Katka 007, nebo tak nějak. Nabízela dvě simkarty od TMobile. Čekal jsem tam 30 minut a další hodinu a půl jsem strávil v tramvaji.

Ich liebe es zu diskutieren 5 před rokem

@archipatelin:

Karma je zdarma. Když si dáte na blacklist uživatele, který vás slušně požádá o vámi nabízenou věc, aniž byste s ním jakkoliv komunikoval, tak to vesmírné síly zase vyváží.

archipatelin 25 před rokem

Ano zablokoval jsem jedince s nickem Paluba. Udělal jsem to na doporučení bratra, který za tímto profilem poznal jistého prolhaného proruského dezinformátorského dezoláta, který spamoval Hearth nenávisným obsahem a nadával těm, kdo s ním nesouhlasili.
Jste to opravdu vy pane?

Ich liebe es zu diskutieren 5 před rokem

@archipatelin:

No, poněkud se to odchýlilo od původního tématu, kterým je nespolehlivost či nekomunikativnost uživatelů. Přišlo mi na základě mně dostupných informací vhodné v duchu známého "Kdo jsi bez viny, hoď kamenem." upozornit na to, že ani vy nemáte před svým prahem zcela zameteno, a tudíž zjevně není úplně košer si zde na někoho stěžovat.

Z vaší reakce pro mne vyplývá, že soudíte lidi nikoliv na základě vlastní interakce s nimi, ale (spolu s klasikem) podle toho, že "Máňa z prasečáku to povídala, tak to musí bejt směroplatný". Při pohledu do informací o vámi blacklistovaném profilu a jeho hodnocení přitom nic nenaznačuje tomu, že by se jednalo o entitu totožnou s tou, jíž zde tak plamenně popisujete. Pro mne zajímavý poznatek k mé práci.

Jinak, kdo jsem, si můžete přečíst v mém profilu. (A ne, nejsem ani jeden vámi zmíněný subjekt.)

archipatelin 25 před rokem

Na tyhle vaše dezolátské fabulace a relativizace nemám chuť ani čas.
Jen kdyby někoho zajímalo, jak ten člověk vypadá, je to s vysokou pravděpodobností tento člověk: [odkaz smazán] (editováno adminem)

Ivana Jank 117 před rokem

U mne p. Paluba byl a vypada tedy uplne jinak. A byl prijemny.

archipatelin 25 před rokem

A nemohla jste se splést? Protože zatím vše mi mé podezření jen potvrzuje. I ta jeho báchorka z profilu o výzkumu diskuzí. Protože prozatím jediné, co nám tu ten člověk o sobě napsal, prokazuje jeho nízkou inteligenci i charakter.

archipatelin 25 před rokem

Samozřejmě pokud je ten zdejší uživatel Paluba někdo jiný, než ten člověk z fotky, tak se omlouvám. Ale nechám si ten profil preventivně bloknutý, protože to riziko, že by mi ten dezolát z fotky zazvonil u dveří, je na můj vkus moc velké.

Ivana Jank 117 před rokem

Tak jeste jednou - pan na fotce u mne nebyl, pan nick Paluba vypadá jinak a je to člověk, ktery dela zasluznou praci pro deti i dospele. Podivejte se na stranky na Fcb a budete o nem mluvit jinak. Ivana

archipatelin 25 před rokem

Ok, Vám asi budu věřit paní Jankovičová. Ty fotky jsem si samozřejmě viděl, abych si ověřil, že tam ten jedinec opravdu působí. No ale v tom případě ten zdejší uživatel Paluba také nebude žádný zázrak. Student sociologie to v žádném připadě není. Ale kdo z nás je dokonalý že

Ivana Jank 117 před rokem

Promiňte, ale p. Paluba je pan stredniho veku a trochu výš.......nemyslite studentem spíš nick Ich liebe......nevim, zdali se zde bavime o stejném panovi....

archipatelin 25 před rokem

Předpokládám, že za oběma účty je jeden člověk. Jak by jinak věděl, že jsem blokl uživatele Paluba? Nikde jsem to nepsal, nikdo jiný to nemohl vědět. Jen já, můj bratr a Paluba.

Ivana Jank 117 před rokem

archipatelin - bezva , tak ted jste si zablokoval i mne, asi jsem taky ten skin na fotce, nebo Paluba......to vam poradil take bratr? Promiňte, ale vam uz opravdu hrabe.

archipatelin 25 před rokem

Ano vás mám také na blacklistu. Jste si jistá že chcete slyšet proč? Vy jste jedna z prvních, koho jsem si na blacklist přidal. A jestli jste alespoň trochu sebekritická, tak si kritickým okem přečtěte ještě jednou ten svůj poslední přispěvěk a možná vás něco trkne.

archipatelin 25 před rokem

Začínám si tu trochu připadat jako obklopený blázny.

(smazaný uživatel) 2 před rokem

hezké a já jsem vesmírné letadlo ,aneb area code 505 los alamos
ať žije ufo

taky mam negativní zkušenost s perlou,předání praha 4,pak z toho vylezla nějaká vesnice,člověk jí nabídne pomoc pro děti a už se neozve.
njn každěj jsme nějakej ............

Akela 588 před rokem

area code 505 máte perfektní profil

Ondřej Beránek 95 před rokem

Rozhodne vsichni jsou blazni. Je to tak.