Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

Standa Kadlec

Diskuze » Negativní příhody

helena (autor tématu) 41 před 2 roky

Chtěla bych jen upozornit ty, kteří chtějí reagovat na inzerát p.Kadlece, že "shání knihy do osadní knihovny všeho druhu a žánru", tak aby nic nepřipravovali. My jsme připravili 5 beden knih, pěkně seřadili podle témat, z toho byly 4 bedny klasických, kvalitních detektivek známých autorů, mnoho jich bylo ve trojicích jak vycházely, Dick Francis, a pod. některé nové a jedna bedna beletrie. Do osadní knihovny jak dělané /odpočinková literatura ač kvalitní/. P.Kadlec nás sám uháněl, a když jsem mu poslala jen stručný náhled, aby nám něco odklikl při dávání, napsal, že to jsou knihy "vyloženě téměř na vyhození", a že už o ně nemá zájem. S celou akcí jsme se zaobírali skoro týden a toto byl výsledek. Myslím, že na tomto servru p.Kadlec není správně - domnívám se, že se jedná o antikváře, nebo někoho, kdo knihy prodává, a když zjistil, že by se mu knihy nepodařilo prodat, tak už neměl zájem, a osadní knihovna je zřejmě jen kamufláž.

Bakulka 3 před 2 roky

Dobrý den, přidávám se k hodnocení, budete mít nejspíš pravdu, také jsem tomuto uživateli nabízela knihy, ale zřejmě jich bylo málo, takže se ani neobtěžoval odpovědět. Do osadní knihovny by se jistě hodily, na prodej nikoli.

Akela 588 před 2 roky

ad Helena a Bakulka, pán tu inzeruje už řádku let, nevím jestli si obnovil registraci,ale je stále pod stejným jménem a stále žádá knihy. Na začátku jsem mu napsala ať se podívá že jich tam také několik mám, přesně vůbec neodpověděl. Momentálně se to vše skrývá, že pro osadu,ale dříve to tak nebylo. Pak už jsem usoudila přesně to samé co uvádí paní Helena,že je to o prodeji a proto se mu nehodí vše. Pohybuje se tu nejméně 4/5 let a stále žádá knihy.

helena (autor tématu) 41 před 2 roky

tak to jsem ráda, že má někdo také s panem Kadlecem špatné zkušenosti , nerada píši o někom něco špatného,abych to třeba neviděla horší než to je, ale v tomto případě mám tedy pravdu a varování platí, díky dámy, že mi to potvrzujete

anavil 2 před 2 roky

Dobrý den já jsem panu Kadlecovi nabídla 2 banánové krabice knih, a on si je dle dohody vyzvedl, takže u mne bez problémů.

Patrik 21 před 2 roky

Žádné poděkování? Zajímavé v darovaných věcech nic takového nemáte Budiž asi jste odepsala na jeho poptávku,ale trochu slušnosti a poděkování od něj by bylo na místě když hrabe tolik knih a tolik let do nekonečna.

anavil 2 před 2 roky

Máte pravdu ,odepsala jsem na poptávku. Ale když daruji nějakou věc,
stačí m ústní poděkování při předání, netrvám na písemné formě ..Myslím

Akela 588 před 2 roky

Máte pravdu,ale když je to zde zavedeno mělo by se to dělat už jen když ostatní vidí,že jste fajn, a to je dobře

Akela 588 před 2 roky

Hahaha S.Kadlec opět v akci. Nová dnešní registrace s nulovým přehledem jak získaných tak darovaných věciček. A opět osadnící to musí být opravdu neskutečně velká osada

Ondřej Beránek 95 před 2 roky

MarkétaR 11 před 2 roky

Někde na fb byl vyfocen fotopastí tento pán, jak vykrádá kniho budky A někdo dohledal jeho profil na jedněch stránkách na prodej knih z druhé ruky, kde prodává takto nakradené a darované knihy. Pochybuji, že odvádí daně Ale kšeft asi dobrej a bohužel s tím asi nejde nic dělat, leda mu je prostě nenabízet.

Akela 588 před 2 roky

Bezva mě se to nezdálo od začátku. Tisíce knih do osady? 5 let no to už je pěkná sbírka. Když jsem se mu před lety sama ozvala,že mám nějaké knihy v nabídce tak ani neodepsal, no jo protože pro něj to bylo holt málo pro jeho kšeftíky. Že vykrádá kniho budky to je opravdu pod úroveň.

Ondřej Beránek 95 před 2 roky

od momentu co existuje knihobot a ted co startuje uschovna knih knihobudky pujdou do kopru hadam.