Paní " Jana123" je opravdu vulgární

Diskuze » Negativní příhody

Dana (autor tématu) 11 před 2 roky

Paní Jana123 měla zájem o pár věcí ode mně. Jelikož o věci mělo zájem i spousta jiných lidí a paní Jana má skoro víc negativních hodnocení než pozitivních, má volba byla nakonec jasná. Když jsem jí tedy slušně napsala, že věci už jsem dala někomu jinému, obdržela jsem tuto odpověď: "Jste asi na hlavu ne prvně slinuté a pak dáte někomu jinému asi nejste normální krávo. Kar ti do piči ty kundo blbá"
No, asi chtěla říct "hezké Velikonoce i Vám", jen jí to ta T9 nějak zašmorchala...

Klára 9 před 2 roky

Ivana Jank 117 před 2 roky

Bohuzel, jsou zde i taci. Ja to u sebe dle stylu zadosti ( pro svobodnou maminku, prijedu hned, dejte mi mi adresu apod) tipuji na ,,zajemce" 😠 s vice profily. Proto tomu, kdo nic nedava a jeste ma negativy za spolehlivost ( ano, sama mam take, ale v zacatcich jsem jsem neumela dat negativ za nevyzvednuti, omylem jsem jako predala s negativem a zajemce se mi pomstil) nedavam a BL mam plny drzych anebo nespolehlivych lidi.
Bohuzel nelze zabranit tomu, aby si tito exoti delali dalsi profily. Ale je dobre na ne upozornit, aby to tady dalsim lidem nekazili.

Ivana Jank 117 před 2 roky

A drzte se a nenechte se se odradit, ja to vetsinou mesic, dva vydychavam a pak se stejne znovu zapojuji. Hezky den 😃

Akela 587 před 2 roky

Ivanko.

Sandra 1 před 2 roky

Ano, mohu potvrdit. Tato paní mi také poslala pár nehezkých slov a to jen proto, že jsem jí odmítla poslat sépiovou kost poštou přes půl republiky. Navíc z jejího vyjadřování nebylo vůbec zřejmé, co po mně vlastně chce. To zamrzí.

Jiří Vojtek 2 před 2 roky

"Dobré slovo je lepší než sebelepší dar" máme ze starověku. Člověk, který považuje vztahy za věci na jedno použití, nemůže ani pochopit trvale udržitelný rozvoj - tedy neplýtvat a užívat věci správně. Ze mě takoví bezohlední lidé sklouzávají jako bych byl namazaný olejem. Stavím se nechápavým, vyzvu je k telefonátu a pokud k němu dojde, tak pro ně končívá špatně. Anebo taky dobře Člověk je hádanka až do smrti.

Kocka2021 1 před 2 roky

Událost ze včerejška. Tak se musím přidat s informací, že této paní jsem udělala rezervaci věci a domluvily jsme se na převzetí. Pak se vůbec neozvala, i když má na mě tel. kontakt.

Struna 6 před 2 roky

Přidávám se k vám se stejnou zkušenosti s touto paní. Ozvala se, že má zájem, pak že má hodinu zpoždění... bylo to včera odpoledne, zatím se neozvala. Naštěstí pro mne, jak vidim tady, jsem uvedla v inzerátu, že neposílám a nikam nevozim, nedělala bych pak nic jiného než vozila věci po Praze a nebo posílala (samozřejme dle zájemce mam postu platit ja, tak takový blbec nejsem). Takže sprosťa nebyla. Když jsem se pak koukla na její profil, nestačila jsem se divit. Nic nedá, plno negativů a blokování. No poučení pro mne, koukat na profily zájemců před odpovědi a brát spolehlive.

Ivana Jank 117 před 2 roky

Jestli ono to nebude tim, ze to neni Jana, ale muz. Podle stylu jednani to typuji na puvodne Marian Varos, jeste drive Angelo Angelo......take mam s timto clovekem jen spatne zkusenosti......proto se pred rezervaci koukam na profily......neminim takove šmej.....podpodporovat, vzdycky mam moznost veci predat jinde slusnemu zajemci. Proto bych i brala, kdyby k seznamu vetsich dárců, ktery je zde uvaden, byl i seznam nejvetsich i tech nejvice nespolehlivych. I kdyz jim to asi bude jedno, udelaji si zas dalsi profil a jedou dál.......

Struna 6 před 2 roky

Mne spis nějak nedochází smysl. Proc se vlastně ozývají, když ve skutečnosti nemají zájem? Nebo si dělají si rádi z lidi blázny, nebo si to prostě rozmysleli a už se jim nechce odpovídat? Lenost? Jednání těchto lidi opravdu nechápu.

Struna 6 před 2 roky

Pro Paní Ivanu Jankovičovou. Mate pravdu. Procetla jsem hodnocení teto paní, jde skutečne o muze. Dárce to tam napsal v hodnocení. A předchozí identity smazány. Dam si už na tyhle pozor. Dekuji.

michal 95 před 2 roky

Ještěb ,že funguje Blokování podobných já obdobné exempláře blokuji ,bohužel není proti nim obrana i pokud jim zruší účet tak si mohou založit jiný ,jedině odpovídat jen tomu komu věc zamluvím a tím se vyhnout podobným exotům .

Ivana Jank 117 před 2 roky

Bohuzel, i kdyz mu neodpovite, tak vam muze psat a obtezovat vas i pokud vec uz predate nekomu jinemu (staci, ze u vas projevi o vec zajem), mam uz za sebou tuto spatnou zkusenost. 😨

Marketa 32 před 2 roky

staci ukoncit inzerat s danou konverzaci

Akela 587 před 2 roky

Markéto bohužel nestačí, osoba si udělá jiný a pak píše opět na nabídku. Účinné by to třeba bylo kdyby nabízející už neměla žádný aktivní inzerát, to by dotyčnou pak mohlo přejít. Vlastní zkušenost.

Admin Petr 247 před 2 roky

@Jankovičová Ivana - nově už by se toto nemělo dít - zpráva od blacklistovaného uživatele by nově měla padat rovnou do archivu, tj. nebude vám už svítit jako nepřečtená

Petr Roubíček 242 před 2 roky

To je pravda dnes jsem měl tu čest ,když jsem napsal ,že nemám čás někam něco vozit posílat slušně napsala mi tak se splachni a ještě dvakrát odepsal jsem aby neotravovala na hrubý pytel hrubá záplata co se dá dělat . koukal jsem také že jana123 nic nedarovala a po mě chtěla tznačkové hodinky a tady získala i obrazy a jiné hodnotné věci zablokuji si jí .