Julie al

Diskuze » Negativní příhody

Akela (autor tématu) 588 před 2 roky

Děkuji za komentář k negativnímu hodnocení, které mi paní Julie al napsala. Kdyby paní četla kolik let tu jsem kolik jsem ráda rozdala věcí a jaká mám hodnocení nepsala by zlé mstivé komentáře. Na nikoho nenaléhám a nikoho nenutím, naopak posílám balíčky, jsem vstřícná a vyhovím pokud je to možné a ráda se s lidmi domluvím na kompromisu. Klidně počkám měsíc dva když si to někdo přeje. Vyhovuji i včasech večerních, ráno prostě všelijak. Paní si objednala věc a po mé odpovědi neodpověděla ačkoliv byla každý den na webu a objednávala a domlouvala si další věci. Nakonec si věci vyzvedla a poslední včera. Po negativním hodnocení mě dnes kolem páté rano napsala,že to nechce a že je v karanténě, přestože chodila po lidech, není problém zjistit zda tam byla osobně nebo někoho poslala, lidé se tu mezi sebou znají. Ale to je vedlejší. Napsala,že tam třeba poslala kamarádku, otázka zní proč tedy kamarádka nepřišla i ke mě? No a další kamarádka i když je Julie al v karanténě jak tvrdí - se s ní kontaktuje? Je to docela dobrý vtip. Klidně si mě neporučujte mě to nevadí, pokud někdo bude něco chtít požádá pokud se někdo bude řídit vaší mstivou zprávou ať udělá co uzná za vhodné. Přeji hezký klidný den a brzké uzdravení

Liliana 2 před 2 roky

Dobrý den Akelo, paní Julie al u mě byla včěra v podvečer vyzvednout věc, reagovala a převzala velmi rychle, během dvou dnů- jestli to byla ona nebo kamarádka netuším, viděla jsem ji poprvé, měla přízvuk ne český... Zarazilo mě, že ač venku, má roušku, asi ,že je tak uvědomělá ) já si ji neberu, když jen předávám ve dveřích. Kdybych byla tušila, že je v karanténě!!! Je to od ní nezodpovědné chodit mezi lidi, když má sedět doma!. Po přečtení Vašeho komentáře jsem se mírně orosila při představě, že jsem možná už nakoupila...Tak všem hodně zdraví!!!

Akela (autor tématu) 588 před 2 roky

Dobrý den. Je to Ukrajina což jsem se dozvěděla, nedává hodnocení a jen bere. Nejspíš s karanténou lhala. Lže, že posílá kamarádku a že má karanténu. Kdyby jí měla tak nikde nebude hamounit a roznášet nemoc. Tak se nejspíš nemusíte bát, děkuji za odezvu a hodně zdraví .

Jana pp 5 před 2 roky

S Julií Al mám také 2x špatnou zkušenost a už si na ní dám pozor , resp. jen co zjistím jak si jí blokovat, hned to udělám. Dohodnout se s ní na nějakém termínu odnosu vyžaduje andělskou trpělivost a pak stejně nepřijde a lže. Navíc hořekuje jak dítě nemá co na sebe, ona nemá co na sebe......tu blokaci doporučuji všem ! I preventivně, ušetří si rozčilování.

Akela (autor tématu) 588 před 2 roky

Dobrý den Jano blokaci si uděláte tak,že najedete na profil Julie a tam je nabídka přidat/blokovat tam klikněte a je hotovo Hezký den Zdena

Dana 11 před 2 roky

Dobrý deň všetkým, ja mám teda s pani Júliou Al úplne inú skúsenosť. Pani je z Ruska, s manželom tu žije už dlho. Bola dokonca u mňa doma, vzala si odo mňa kopec vecí, i takých, čo bolo treba opraviť, zašiť, vyčistiť. Radili sme si o včelách, ktoré oni chovajú a ja sa chystám tiež. Naopak ona chce chovať mačku, tak s tou som radila zasa ja. Viem, že keď si rezervuje vec ona, že príde a verím, že vec bude naozaj používať. Je to vždy milé "ukecané" stretnutie. Bola u mňa doma či v práci, proste viackrát. Prekvapuje ma, že s ňou máte tak zlú skúsenosť... Možno mala naozaj problém.

Akela (autor tématu) 588 před 2 roky

Je tu hodně lidí, kteří nedodrží co mají atd. K někomu přijdou na jiné se vykašlou a nebo to dělají pořád. Nevím jak tu jste dlouho,ale za 6 let co tu rozdávám věci mám zkušeností hodně. Jak dobrých tak špatných, naštěstí dobré převládají. Pokud s paní mělo více lidí problém není to výmysl.