jak označit inzerát když je v rezervaci

Diskuze » Negativní příhody

(smazaný uživatel) (autor tématu) 35 před 3 roky

Jde nějak označit inzerát, kde paní nabízí za odvoz, poté zájemcům napíše: Dobrý den ráda bych za za to pro dceru čokoládu gejsu pokud je to možné děkuji... No a rezervuje tomu, kdo akceptuje její "výměnu". Tyto stránky jsou za odvoz, pokud mi ta věc za to stojí, ráda přinesu něco sama od sebe, ale aby si nabízející podmiňoval předání za poměrně drahou čokoládu, to mi přijde líto ...

Honza Ryston 1 před 3 roky

Ano, u kazdeho inzeratu je tlacitko, ve vyhledavani vykricnik, a tim jde nahlasit, ze je neco v neporadku. Moznosti jsou tusim: neni za odvoz, spatna kategorie, obsahuje email nebo telefon, a spam.

Anna 2 před 3 roky

Já taky narážím na inzeráty, kde píší ovoce, není podmínkou atd. A když to tam je tak je to v pohodě, tak jsem si řekla, že to taky zkusím s pravou aloe, která v nějakých obchodech není úplně nejlevnější. No tak jsem to tam napsala s tou neni podmínkou, no a co se mi nestalo, hned to někdo nahlásil. Takže nevím, proč ještě, když to tam je s tou podmínkou, ale tak zkusila jsem to a zatím dva lidé mi něco malého přinesli, třeba jedna paní mi přinesla dva pytlíky čajů. A i když to byly jen dva pytlíky, tak to dokáže opravdu potěšit.

Anna 2 před 3 roky

špatně jsem to napsala, oba lidé mi to donesli bet toho, abych tam něco psala. Podle mě, i když to tam ten člověk má, tak zájemce i podle zpráv a toho všeho usoudí, jestli něco přinese nebo ne. Takže myslím, že to tam psát je zbytečné. Ale to je můj názor, poté co jsem to vyzkoušela, tak jsem poznala taky, jestli to má cenu nebo ne.

Akela 588 před 3 roky

Zde se darují věci za odvoz, odnos a určitě ne za nějakou úplatu. Pokud si každý napíše do profilu požadavek, že daruje za nějakou věc už tyto stránky ztrácejí svůj smysl. Zaklínadlo není podmínkou to opravdu nespraví. Buď vám chce člověk sám od sebe něco darovat a nebo ne rozhodně to zde podmínkou není. Stává se to tady dobrým zvykem. A hlavně si to píšou lidé, kteří za věci dárcům nic nedávají a sami chtějí!!!!! Pokud to tady bude takhle fungovat tak to znechutí spoustu lidí.

Barbora Kuňáková 6 před 3 roky

Já docela nesouhlasím s tím co zde lidi píší. Sama za věc ráda něco přinesu,mně osobně je hloupé brát hodnotné věci - a hlavně ten čas, co lidi na tom stráví - a nepřinést alespoň tu čokoládu. Je spousta lidí,co to má jako já a chce něčím poděkovat. A než nést čokoládu někomu,kdo čokoládu nejí,tak ocením když napíše že by třeba rád ovoce nebo čaj. Koho to znechutí jsou hlavně ti,co zde jsou hlavně z důvodu že jsou zde věci zdarma. A pokud paní rezervuje někomu,kdo jí donese gejšu,je to její věc. Výběr obdarovaného je přece na dárci.

Akela 588 před 3 roky

V pravidlech tohoto webu je jasně napsáno, nutno číst.

Tsfat 69 před 3 roky

V tomhle případě, vyjímečně souhlasím se userem - "Zdena".
@Barbora Kuňáková: kdy jste naposledy byla, přinejmenším, u očního ? ^^

Zdenka 22 před 3 roky

Tsfat, s B. Kuňákovou nemusíte souhlasit, ale takhle? Na Serveru je zakázáno psát jakékoliv štvavé či urážející texty, např. v diskusi či v uživatelském hodnocení (Podmínky používání, bod 3.).

Pavlina 4 před 3 roky

já se jenom pro jistotu zeptám - já mám třeba v profilu napsáno, že když někdo trvá na tom, že mi něco přinese, tak ať je to ovoce. nejím mléčnou čokoládu (a další věci) a neustále mi někdo nosil různé čokoládové bonbony a tyčinky a předávat je dál je pro mě další práce navíc... takže mi přijde jasné, že věci dávám opravdu za odvoz, ale když je někomu (obzvlášť za něco dražšího) blbé si to vzít jen tak, tak mi aspoň nepřinese něco co nejím (a bude se mi to tu x měsíců válet, než to někomu vecpu), ale něco z čeho budu mít radost. to je v pohodě, ne?

Akela 588 před 3 roky

Nemáte si přát nic ani v inzerátu ani v profilu. Já jsem darovala tisíce věcí a ani jednou jsem neřekla že za to něco chci! Fakt už mě to tady docela štve.

Pavlina 4 před 3 roky

ale dyť já si nic nepřeju. ale ještě víc si nepřeju mít doma stopadesátou milku, kterou mi polovina lidí vždycky přinese.

(smazaný uživatel) 39 před 3 roky

Pavlina

Karel Nezbeda 11 před 3 roky

Já to vidím asi tak: příklad- doktor ošetřuje zdarma a dobře. Pak mu někdo přinese obálku. On jí nechce ale proč si jí nevzít. Práci dělá stejně. Jak se ty obálky množí, nakonec je začne vyžadovat a kdo nedonese, má smůlu. A to je konec dobrého doktora, stejně jako těchto stránek.

L.L.S. 2 před 3 roky

Je to smutné čtení jak někteří lidé mají problém s pochopením co je ''DAR''.
Daruješ z lásky k bližnímu, nebo soucitu, nebo z přebytku, bez očekávání odměny za tvůj dar. Zkoušet manipulativní rétoriku na obhájení touhy něco dostat je nedůstojné DOBRÉHO člověka. Dělejme dobré skutky pro ty co to potřebují a nečekejme odměnu za náš dar. Ti co to potřebují, často sami nemají na čokoládu pro sebe a svoje děti, proto čekají na dary od těch druhých.
Nepřipadne vám vaše očekávání nějaké odměny chamtivé? Nedůstojné?
Odměnou za dar je vědomí, že jsem někomu pomohl a zachoval jsem se správně jako dobrý člověk.

L.L.S. 2 před 3 roky

Jen bych doplnil Je těžké měnit svět k lepšímu, když sám nechceš jít příkladem.

Maqi89 135 před 3 roky

Tohle téma se tu už řešilo a souhlasím s vámi. Osobně ráda přinesu dobré duši dar v podobě domácí marmelády, ale raději se ptám předem, jestli tím neurazím. Chápu, že pro někoho se to může lehce zvrátit v danajský dar, zvlášť když nerad vyhazuje věci nebo vůbec nejí marmelády. Jsme přece na VzO. V poslední době mě velmi překvapil jeden obdarovaný, který mi za darovanou věc nabízel peníze. Divil se, protože většinou prý maminy s malými dětmi neodmítnou. Z mého pohledu však ten pán udělal pro získání věci dost, než aby ještě platil - přijel si pro věc ve smluvený čas. A to tu v posledních dobách není zrovna pravidlem, bohužel.