Slecna NIKOLA (https://vsezaodvoz.cz/profil/99379/nikola)

Diskuze » Negativní příhody

Roman (autor tématu) 2 před 4 roky

Kdyz ji napisete na vec do chce radoby dat.....Tak si drze napise o krabicku cigeret....Uz nekolikrat jsem ji nahlasil inzerat,ale porad pridava dalsi.....Pritelkyne ji ted psala taky na boty a opet to same......To je ne mne trochu moc......pokud nema slecna co kourit tak at jde makat a ne tady delat s prominutim z lidi cu....y.....

bára divá 49 před 4 roky

Tato slečna inzeruje stejné věci i jinde "zdarma" taktéž za cigarety nebo něco podobného.

(smazaný uživatel) 57 před 4 roky

Ano také už jsem se s ní setkal na nevyhazujto.cz Tenkrát si mi taky řekla o dva tuňáky. Poslal jsem ji do háje. Nemám problém se nějak odměnit za dar, ale takhle sprostým podvodem, to je opravdu na hlavu. A inzeruje stále dokola ty stejné věci i když má jinde hafo zájemců. Inzerát najednou zmizí a za měsíc inzeruje to samé. Já ji mám na blacklistu a na jiných webech ji ignoruji.

bára divá 49 před 4 roky

Na "nevyhazuji to" se začaly objevovat inzeráty za odvoz. Projevíte zájem, jste vyškrtnut jako zájmce, inzerát zmizí, za hodinu je zpět a hned je za peníze jako za novou věc se zárukou. Všechny takové hlásím a admin je blokne.

Tereza 3 před 4 roky

Slečně už jsem také psala a pokaždé chtěla cigarety, poté co jsem ji slušně oznámila že toto není stránka na prodávání, ale na darování (při čemž u inzerátu má napsáno datují za odvoz) tak už ani neodepsala, inzerát nahlásím, zmizí a druhý den tam je znovu, nechápu co té slečně nedochází.

Tereza 3 před 4 roky

Tak ted se slečna rozepsala s tím, že tu nedostala nic zadarmo at si ty věci ktere tu nabízí koupím a ještě je sprostá......moc milá slečna 😁
Pozor na ni

Roman (autor tématu) 2 před 4 roky

(smazaný uživatel) 78 před 4 roky

Dobrý den,jen malinko přidám jak se říká do mlýna. Minulý týden mne zaujal inzerát na zapalovač u slečny. Manželovi se moc líbil,tak jsem se na něj zaměřila. Zároveň jsem si všimla,že slečna má inzerát v hledám na kabelky. Jednu nepotřebnou jsem tady měla a napsala jí,že jestli má zájem kabelku jí dovezu,když si k ní pojedu pro zapalovač. Dostala jsem odpověď,že za zapalovač chce"4 čínské polívky". malinko mne to zarazilo,já jí přece dávám kabelku,tak to by to mohl být směnný obchod - něco za něco. I přesto jsem polívky koupila (jsem zvyklá,že za každou věc o kterou mám zájem vždy něco přinesu,i když vím,že nemusím). Po předání zapalovače jsme s manželem odjížděli se smíšeným pocitem...možná bych to malinko přirovnala k Psárům,,,,

Tereza 3 před 4 roky

Tak ted jste mě dorazila...k tomu už opravdu není co dodat. Upřímně, já bych se na ni vyprdla. Paní, nebo slečna je drzá a navíc ještě sprostá, naštěstí si mě už zablokovala...

Roman (autor tématu) 2 před 4 roky

ja myslel ze budu mit jen s pritelkyni spatne zkusenosti.....a jak tak koukam nestacim se divit

Akela 588 před 4 roky

Také jsem viděla její inzeráty na nevyhazuj to a možná i na daruji za odvoz. Teď už se nepamatuji,ale strašně dlouho tam byl nabízen stříbrný batůžek. Pak zmizel a zase znovu. pak byl i zde a pokud se nepletu byl od ní. Samozřejmě za odměnu.Divila jsem se proč už ho někdo nezískal dle ní byl nový a netknutý a stále neměl zájemce. Divné.

Barbara Skuhrovská 1 před 4 roky

Podle toho jejího tatarského popisku v profilu bych od slečny Nikol asi nečekala žádné zázraky logiky .

(smazaný uživatel) 57 před 4 roky

Ony jsou dvě Nikoly, jedna má nick "Nikol" a druhá "Nikola Sýkorová". Nejsem si jist, jestli jde o tu samou. Dokonce na Nevyhazujto dala jedna druhé negativ, což se mi nějak nezdá. Buď je to jedna osoba, která vychytrale hraje dvojí hru (sice nevím proč, leda by byla úplně šáhlá, ale i to je možné), nebo jsou dvě.

S tou Sýkorovou jsem si napsal pár slov, zajímalo mně to. Píše že má na měsíc jen 2000,- že prý víc nedostává. Mno a jestli hulí jak trafika, tak už chápu, že nemá prachy, asi nemaká.