JiRiZi
29
před 5 roky
Lidičky, proč se tak rozčilujete nad osudem věci, které jste se zdarma zbavili? Samozřejmě, potěší mě, když darovaná věc někoho potěší, případně mu pomůže. Na druhé straně - jestli si to dotyčný nechá, někomu daruje - a nebo klidně třeba někde prodá - to je jeho věc. Když jsem línej řešit nabízení a prodej, a radši se věci zbavím zadarmo, proč se trápit tím, že někdo jiný lenoch není, a věnuje tomu čas a energii a nějakou kačku si vydělá - tak proč ne? Je v tom kus jeho času a práce, který jsem já vynakládat nechtěl, tak co? Taky to nemá zadarmo. Vždyť celý tenhle server žije na tom, že někdo má věc, co nechce, ale je mu ji líto vyhodit (plus třeba dobrý pocit, že někoho potěší - to je asi tak veškerá motivace ze strany dárce) - a jiný to chce, hodí se mu to (i když třeba nechápu proč) a přijede si pro to - no co chtět víc ???
Ano, zvědavost může být, jaký ta věc má další osud, ale trápit se tím? Tak to rovnou můžete zrušit svůj účet tedy, věc rozbít a hodit do kontejneru v ekodvoře - a odpadne trápení, jestli si tím nááhodou někdo nepomohl ke svému prospěchu.