Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

Novy druh podvodu?

Diskuze » Negativní příhody

Alice (autor tématu) 1 před 5 roky

Dnes vecer jsem poprve dostala reakci tohoto typu, stejnou na dva me inzeraty a zda se to byt typicky scam / spam. Chtela byt timto varovat ostatni, urcite takovato komunikace sem nepatri?!! Odpoved zni takto, uzivatel “francis”. Reakce na inzerát "Vánoční vykrajovátka": “Hello, I am Francis Raphael , I will like to invest in your country. all I want is an honest and reliable person who can be my partner. please email me on francisraphael098@gmail.com for more details. Best Regards Francis Raphael US Army Afghanistan.”

Estee 4 před 5 roky

Dobrý den, také jsem dostala stejnou zprávu

Akela 616 před 5 roky

Dobrý večer to samé přišlo mě, hlásila jsem to už adminům, uvidíme.

Ivana Jank 117 před 5 roky

Dobry vecer, take jsem dostala stejnou zpravu do par minut po vlozeni noveho inzeratu.

Akela 616 před 5 roky

Google přeložil : Dobrý den, já jsem Francis Raphael, ráda bych investovala ve vaší zemi. vše, co chci, je čestný a spolehlivý člověk, který může být mým partnerem.

pošlete mi e-mail na adresu francisraphael098@gmail.com pro více informací. S pozdravem Francis Raphael Americká armáda Afghánistán.

bára divá 49 před 5 roky

Mně to včera přišlo také. Dala jsem na blacklist.

Budulínek 4 před 5 roky

Zdravím mě také.

Tomáš 421 před 5 roky

Tož - jak pravil jeden ogara: "Můj brácha dnes ráno shodil celú serverovnu." "Vážně? To je tak dobrý hacker?" "Ale neee. Jen vykopl ze zásuvky kabel."
Ale jinak sú ti hackeři celkově velice "šikovní".

kateřina jungwirthová 8 před 5 roky

Toto je známé, už nějaký ten rok tohle zkouší. Začalo to reagováním na bazarových stránkách na inzeráty, to už je pár let zpět. Než skončilo Letgo, zkoušeli to i tam a teď i tady... Přitom se tady nic neprodává. Nahlašujte je, všechno, co vám přijde a bude tomuto podobné.

Maqi89 135 před 5 roky

Jj, také mi to před pár lety přišlo (to ještě chodily zprávy z VzO přes mail), takže nic nového pod sluncem. Snad se je jednou podaří dopadnout...