Nedá mi to, musím reagovat. Nedivím se, že se někomu nelíbí, když má s někým dohodnutou schůzku a ta se nenaplní. Také se mi to nelíbí. Na druhou stranu, váš veřejný odpor vůči tomu může mít i druhou stranu mince a proto sem vlatně píši tuto svojí reakci, abyste s tím počítali, totiž že si někteří potencionální dárci můžou říct, že s Vámi nechtějí mít nic společného, protože z Vás koukají jen problémy a negativiní věci a dají si vás jednoduše na blacklist. I když vůbec nemám ve zvyku nechávat dárce čekat a frustrovat ho svojí nedochvilností (viz. mé hodnocení), tak musím podotknout, že takové věci se prostě stávají a jestli na to nemáte nervy, tak se radši odhlašte a koukejte na pohádky, teď o vánocích jich bude dost. Na rovinu říkám, že jakmile vidím u někoho negativní info v profilu pro případné zájemce, nebo i někoho, kdo dává nekompromisní negativy za mírnou lidskou nedokonalost, automaticky ho házím na blacklist, i když jsem se sním třerba nikdy nepotkal. Konkrétně z tohoto threadu jsem si přidal dva lidi, i když s jedním z nich jsem měl osobní dobrou zkušenost (není to Zdena
). Ne proto, že bych s nimi nesouhlasil, ale protože se nechci potkávat s lidmi, kteří jsou neprozíravě veřejně negativní k běžným lidským problémů. Já například trpím na záda, když mě to chytne, tak jsem i dva dny imobilní. I přesto chodím na sjednané schůzky a předávky a nestěžuji si. Po dlouhé době se mi to také stalo, že jsem kvůli velké bolesti zad musel schůzku odložit o dva dny. Tímto děkuji paní Veronice (verufis) za skvělou váhu, kterou jsem opravdu potřeboval. Negativ jsem nedostal a ještě jsem si vysloužil skvělou váhu a hezký úsměv. Takových skvělých lidiček jako verufis by tento server potřeboval více