Podvod

Diskuze » Negativní příhody

Martin Sommer (autor tématu) 0 před 6 roky

Dobry den, pani Denca dneska jsme se domlovali na predani detskych hracek vse bylo domluveno jedu tam jak blbec uz jsem pred barakem a kdych pani ani nenapsal tak tam cekam jeste ted, pak mi jen tak v klidu napise ze si to vyzvedla jina pani takze pani Denco tohle se nedela priste mi nepiste ze jsou hracky volny stacilo napsat ze cekate jeste na nikoho

Dana Dostálová 40 před 6 roky

Tak tohle tedy není dobré Zbytečná cesta, komunikace aj. Určitě jste mohl čas využít se svými blízkými :-/ Takhle by to opravdu nemělo vypadat

0077ivka 21 před 6 roky

Dobrý den Martine jaké hračky sháníte, třeba nějaké doma najdeme

0077ivka 21 před 6 roky

Určitě máme doma nějaké dětské knížky aj. jak máte staré děti ? Předchozí zprávu jsem potvrdila dříve než dopsala.

Eva 2 před 6 roky

ano podvodnici kupte neco odeme za korunnui

Jiri Jestesemtady 1 před 4 roky

Pán---magreen@seznam.cz.. objednal si vysílačky, po domluvě jsem zabalil ,nechal na poště zvážit a napsal, že po připsání částky na můj účet odešlu.. po pár dnech to začalo. výmluvy,výmluvy....Zdravím. Dnes se mi vše protáhlo. V pondělí to bude.Pane Lejdare, kdy? Nejde stále jen čekat zda kdy pošlete. mohl jsem je prodat a držím je už dost dlouho.Jsem v práci. Jsem v plošině na stromě. Teď nemohuNebojte. Přijela mi plošina pozdě a já nestihl vložit do bankyMohu vkladomat zítra, ale budete to mít až v pondělíZdravím. Dnes odejde.
Pane Lejdare, vypadá to, že nedržíte slovo. Já se s tím balím a čekám na platbu, a od vás chodí jen výmluvy proč ji nepošlete. PROČ,?Už neodpověděl... tací jsou někteří podnikatelé, nebo sedmilháři.

(smazaný uživatel) 134 před 4 roky

vysilacky ? neco takoveho shanim...

Michaela 103 před 4 roky

Zpět k tématu : Také jsem se setkala s podobnou situací. Reagovala jsem na věc a přišla mi odpověď. Domnívala jsem se tedy, že jsem byla vybrána jako obdarovaný, ale při telefonickém domlouvání se ukázalo, že tutéž zprávu jako já obdrželo ještě XX lidí. Paní napsala všem stejnou zprávu, že vyzvednutí jev od X hodin. Velice mě to překvapilo ! Přece každý má jiný život a podmínky, jede jinak dlouhou dobu, něco se cestou může stát v provozu, atd. apod., cokoliv, a při těchto podmínkách se lehce může stát, že se vydá na cestu, ale někdo dorazí o pár minut dříve, věc dostane, a tudíž se pak jedná o naprosto zbytečnou cestu a zbytečně ztracený čas. Co si o tom myslíte? Zdá se Vám to v pořádku stanovit pravidla tak, aby lidé byli postaveni do takové - podle mě - neuctivé situace, aby závodili a předbíhali se? Mně se to zdá neseriózní a také naprosto nesmyslné.