Pavlafilipkova777@seznam.cz

Diskuze » Negativní příhody

Mamama (autor tématu) 0 před 6 roky

Nedoporucuju!!!!! Tak se mi stalo to o cem jsem doted jenom slysela. Pani se domluvila, mela muj mail adresu i telefon. Nechala me cekat na schuzku neprisla cely den nekomunikovala. Naprosto odporny jednani!!!

Akela 588 před 6 roky

To je tady bohužel běžným zvykem u určitých lidí a stále se to navršuje

kjama 13 před 6 roky

Také se mi stalo mockrát. Vtipné na tom je, že všichni vždy skončili s dítětem v nemocnici. Ale třeba až po týdnu, v okamžité reakci na negativní hodnocení. Já asi nosím smůlu... Popravdě, jakmile čtu v omluvě "nemocnice" a ta omluva přijde až po mém konání, dávám už automaticky negativ. Ach, chudáci ti, kteří tak opravdu skončili, ale kdo to má tušit?

Monika Špoulová 101 před 6 roky

Je s podivem, že někteří lidé projeví zájem a pak dělají mrtvé brouky, ale ozvou se hned, jakmile dostanou negativní hodnocení, s vyvětlením, že jim zkolaboval počítač nebo že skončili v nemocnici, nicméně dále již zas nekomunikují.

Akela 588 před 6 roky

Monika, Kjama - přesně tak i já mám takové zkušenosti, a nejraději mám to když věc držím dlouho a pak když nastane doba převzetí mě napíšou hodinu před termínem,že nemohou a ať věc dám jinému. To je výmluva protože si to jaksi rozmysleli a už věc nechtějí a nemají zájem si jí vyzvednout. Pokud by zájem trval omluvili by se a požádali o jiný termín.S úrazy náhlým odjezdem do nemocnic a nemocema se shledávám neustále. Jsou možnosti někoho požádat aby dojel nebo si hlavně rozmyslet zda to chci.

Eva* 171 před 6 roky

Nejvíc mě mrzí, že takový člověk nemá vůbec žádnou sebereflexi. Pokud se odvážím dát negativní hodnocení, hned ho dostanu též a když se obrátím na admina, tak mi to zmírní na neutrální, ale druhé straně také. Kazí mi to profil a to zbytečně.

Petr Roubíček 242 před 6 roky

také se mi to stalo ještě jsem musel jet na chatu 40 km. čas peníze ,benzin a ani se neomluví nic naprosto bezpáteřní jednání hnus .