Pozor na Hanka Verohradka-opet ten stejny podvodnik

Diskuze » Negativní příhody

Jana Suchánková (autor tématu) 63 před 6 roky

Zase nabizi veci, ktere nikdy neuvidite

Ďábelská Samara 4 před 6 roky

Mohla by jste napsat o tom víc?Taky si sní píšu.A když jsem chtěla odeslat platbu do konce víkendu tak se to paní nelíbilo tak mi to začlo být podezřelé.Neodepisuje.Stihlo ji dost lidí poslat poštovné jak jsem zjistila já ještě ne protože výplatu dostanu až zítra.Takže si stihne asi hodně nahrabat na lidech.

michal 95 před 6 roky

Neposílat nic

michal 95 před 6 roky

doporučuji jednat takto : Dobrý den uhradím až budu mít ,ale to kolo doma dříve ne nejsem hloupý

Jana Suchánková (autor tématu) 63 před 6 roky

Ano, lidi poslou postovne a nic nedostanou...inzerovala tu uz laptop, kocarek a detske kolo...asi si prisel na pekny balik...

michal 95 před 6 roky

Přesně tak před časem i solární panel ,malou lednici ,tablet ,notebook ,horské kolo atd. pod jiným profilem to je pořád dokola .

Iwet 2 před 6 roky

Také jsem měla tu čest avšak já to nějak instinktivně prokoukla a neposlala nic dnes tu měla profil pod jménem Karolína a jiný kraj a zas nabízela laptop no děs !!!!

michal 95 před 6 roky

Přesně tak nový profil není záruka a také dostatek pohybu věcí darovaných nebo získaných ,nové profily bez historie neposílám nikdy platby předem a za 20 let se mi to vyplatilo tak ,že jsem se nespálil nikdy .

(smazaný uživatel) 24 před 6 roky

Možná by se vyplatilo doplnit šablonu pro zaslání odpovědi o informaci a upozornění, aby lidé neposílali peníze na poštovné bez rozmyslu a ověření korektnosti nabídky. Ono stačí pár kontrolních otázek a musí přeci být jasné, že má člověk co do činění s podvodníkem. Informace zde v diskuzi nestačí, protože řada lidí místní diskuzi ignoruje, nebo ani neví že tu něco takového je.
Na ostatních webech už takové upozornění mají, evidentně už prošli zkušeností s takovými podvodníčky.

Akela 588 před 6 roky

A co takhle napsat, že si to vyzvednete osobně /i když to nebudete mít v úmyslu třeba kvůli vzdálenosti/ a tudíž zaplatíte při předání. Když se začne cukat tak je to jasné...

Zdena Slivonova 12 před 6 roky

Na Fb se pod profilem Hanka Dvorecka objevil jeden ze zde nabizenych kocarku,tentokrat pouze osobni vyzvednuti.Tak uz tomu vubec nerozumim.

michal 95 před 6 roky

ono není čemu pokud někdo láká poštovné často i fotku někde sebere ,protože tu věc nikdy ani neměl

Maqi89 135 před 6 roky

Souhlasím s archipatelin, upozornění není nikdy dost. Zároveň by měl každý používat svůj selský rozum, v době internetu není těžké si věci ověřit. Taky jak píše michal, účet bez historie něco napovídá. Možností je plno. Důvěřuj, ale prověřuj

Ďábelská Samara 4 před 6 roky

Už zase přidává další věci a pořád to zkouší.

Akela 588 před 6 roky

Pokud si rozkliknete fotku kočárku je v rohu odkaz na przedajemy.pl, či-li foto je staženo z polského serveru

Akela 588 před 6 roky

sprzedajemy.pl - oprava

Zuzana Klimprlová 4 před 6 roky

Dostala jsem od teto potvory negativni hodnoceni,protoze jsem ji napsala,ze je to podvodnice. Da se s tim neco delat prosim?

Věra 9 před 6 roky

Napište správci serveru. Myslím, že bude vědět o koho jde ( snad ) .... recenzí je na tuto osobu v diskuzích dost. Ale prý je to chlap.

Zuzana 1 před 6 roky

Prosim..tez jsem.s ni komunikovala..nepamatujete si nekdo jak ten laptop vypadal
?pozadi obrazku?je to nutne..diky..nekdo nabizi laptop na fb a mi se zda,ze stejny jako tahle zenska

Jana Suchánková (autor tématu) 63 před 6 roky

Dobrý den, prosím ty, kteří byli okradeni o poštovné panem Choltem (drahop@seznam.cz), aby se přihlásili na PČR a podali k č.j. KRPA-213377/Př-2018-001318 další trestní oznámení. S podvodníkem se již vede trestní řízení.

Moše 49 před 6 roky

Leccos se da o nem najit na netu:
https://www.google.com/search?q=drahop&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b />
Jeho xicht je mozna tenhle
https://www.tykadla.cz/profil/33751

A z teto stranky info o nem:
http://jaksezijespolecnicim.blog.cz/1508/proc-jsem-zalozila-tento-web
=>
Drahomir Cholt ZLODEJ v Londyne! | 9. prosince 2016 v 11:15 | Reagovat

To vsechno v jedne osobe je cca 25letý Drahomir Cholt ze Sokolova, jen nabízí velmi vysoké částky za privatní meeting s klientem v Londyne s tim,ze castku Vam vyplati predem na ucet a posle kopii. Ta je samozrejme falesna.
Samy si predem musite uhradit letenku a hotel ve Stratfordu. Sam Drahomir Cholt se vydava za klienta, vyspi se s Vami a kdyz jsem byla v koupelne, odcizil mi notebook i veskere doklady vcetne kreditni karty, kterou behem par minut vybili. Dle policie i ambasady jde o znamou firmu, okradl takhle jiz desitky devcat. Hovori plynule anglicky, takze se muze vydavat i za Brita. Davejte si opravdu na tu hyenu pozor!!! +44 7943 890356
6 +44 7943 890 356 TIDY MODELS | 17. ledna 2017 v 17:28 | Reagovat

Drahomír Cholt +44 7843 890 356
Plus jeho matinka Hana Choltova - Hornická 1585, 356 01 Sokolov

Tak přesně odtud je známý zlodějíček nejenom mobilních telefonů (je toho plný Google) Drahomír Cholt a vele slavná agentura Tidy Models, kde se snaží nalákat mladé dívky na velmi výnosnou práci v Londýně Stratford, kde na hotelu následně dívky okrade o vše - od mobilu přes notebook, peníze až po doklady.
Zde se prezentuje jako slečna, pro kterou jsou ostatní dívky (které nechtějí svým dílem "přispět" Choltovi do prasátka) absolutní hlupacky a staví tuto "agenturu" na piedestal, aby měl Cholt co do huby. Jelikož krádeže jsou jeho jedinou obživou, umi vše velice dobře maskovat a hrát divadlo hodné na Oscara.
Proto se nenechte zlákat, až vám bude nabídnuta exkluzivní spolupráce v hodnotě x tisíc £
To jenom Choltovi vyschly zdroje a potřebuje nutně další naivní dívky, které by oskubal a neštítí se ničeho.
Najdete ho pod různými nicky, např. AupairDrahop, SexSokolov, redevillsx@Gmail.com, drahop@seznam.cz, Uzumaki.Drahop, Sokolov 94 apod.
Zde se skrývá převážně pod dívčiny jmény: Arlet Kempska, Kristy, Dee, Denca, Domca atd

+420 602 892 5xx
+420 737 247 8xx
+420 608 299 9xx
+44 7943 890 356

Inzeruje i na Amaterech jako Aneta86

Petr Roubíček 242 před 6 roky

říká se důvěřuj ,ale prověřuj toto přísloví mi zachránilo už miliony v životě ,příklad výpis mi poslal i člověk co chtěl poslat věc na inzerát za 15 000 bylo to falešné čekal jsem na peníze nic nedošlo nic jsem neposlal to je snadné ,mraky mailů kde chtějí platby za to ,že seženou práci zajistí rychlé výhry apod. na internetu je mraky podvodů ,ale to ví každý běžný uživatel internetu ,jako řidič ví ,že může někdo třeba nedat přednost v jízdě a tím ,že to předvídá zabrání nehodě ,falešné nabídky práce jsou nesmysl ,práce se dá sehnat například v pracovní agentuře ,kde dostanete smlouvu a rozhodně nic nebude nikde nic platit do předu ,to už smrdí pokud někdo chce peníze předem .













Moše 49 před 6 roky

Jinak, ten xicht mluvi za vse

https://www.tykadla.cz/profil/33751

na konci url je cislo 33751 kdyby ten odkaz opet blbe zobrazilo, viz vys odkazy

Moše 49 před 6 roky

Jasne, zase k tomu odkazu pridal znamink mensi...
Ach jo, webdesigneri, jste to zde krapet nedotahli...

Petr Roubíček 242 před 6 roky

jo je to pořád dokola už léta se to tu táhne stačí číst pravidla a nic neplatit