Panenky

Diskuze » Negativní příhody

Libuška (autor tématu) 2 před 6 roky

Až od pana Romana někdo získá ty dvě panenky, ať napíše mezi pozitivní příhody. Neskutečná domluva, přijedete do místa předání a dotyčný nebere telefon(opakovaně). Už ze mne dlouho nikdo takového blbce nedělal.Libuše

6666 5 před 6 roky

Máte pravdu,dnes jsem kvůli panenkám několikrát volala a vždy mě to vypnul,takže nic.Napsala jsem sms a stále žádná odpovědˇ.

Šošana Mickinas 3 před 6 roky

Jestli se jedná o ty dvě nové panenky, neboli panny v jakémsi igelitu zabalené,tak tu před nedávnem inzerovala i paní asi 30 kusů či kolik. Já se jí ozvala nejprve mailem, odepsala. Poté jsem na její žádost volala, nezvedla telefon, následně SMS, nic. Záhadně asi tři týdny poté zde pan Roman inzeroval tytéž panny ale dvě. Přišlo mi dost divné, že by o ně nebyl zájem, ale radši jsem se ani neozvala.

6666 5 před 6 roky

Včera mě nakonec pán odepsal sms,že někdo do inzerátu zadal špatné číslo,že žádné panenky nemá.

Libuška (autor tématu) 2 před 6 roky

Ještě mne napadlo, jestli se pan Roman nechce přes panenky seznámit, mohla jsem si je vyzvednou buď v Hodoníně nebo v Brně, ale taky navrhl jednu schůzku( jistě pro předání panenek) někdy kolem 20:00 u nějakých hal .Už jsem je mohla mít Libuše

Akela 588 před 6 roky

Vyzvednutí večer na odlehlém místě ...... no nevím.....

Libuška (autor tématu) 2 před 6 roky

Proto ten smajlík.Libuše

Martina 131 před 6 roky

Dávejte na sebe Libuško pozor,určitě je bezpečnější scházet se na veřejném místě.

(smazaný uživatel) 134 před 6 roky

Ja vim co dela urcite mu nepiste. Pokud to zajima admina at mne kontaktuje vysvetlim mu to.

Lucky 1 před 6 roky

Když to tady tak čtu, tak nakonec můžu být ráda, že jsem na domluveném veřejném místě v odpoledních hodinách čekala na panenky a pana Romana marně. Ale co pan Roman dělá, to by možná zajímalo více lidí.
Jinak co se týká paní Manuely z Hodonína, která v inzerátu nabízela 25 kusů panenek, tak s ní to dopadlo podobně. Mnoho telefonátů a neustálé výmluvy, že teď neměla čas se podívat, v jakém stavu ty panenky jsou. Rozdíl byl jen v tom, že s touto paní jsem neměla domluvený žádný konkrétní termín. Jen po mnoha telefonátech mě už přestalo bavit jí neustále volat.