Pozor při předávání věcí.

Diskuze » Negativní příhody

Jana Schnirchova Stř (autor tématu) 2 před 6 roky

Přijela jsem si pro noční stolek, který jsem měla zamluvený po telefonické domluvě. Paní Ivanna Tkachuk si přijela pro jiné věci, které měla zamluvené a řekla, že noční stolek má také zamluvený, tak ji ho paní dala. My jsme přijeli a paní zrovna nasedala do auta a měla akvárium v ruce. Nevěděla jsem, že noční stolek už mají v autě, jinak bych ji řekla, jestli ji nevadí, že druzí si přijedou pro zamluvenou věc a ona zalže, aby věc získala. Bylo by dobré upozornit i na lidi, před kterými by si člověk měl dát pozor. nevím, jak učinit, tak jsem to zkusila napsat zde.

Jana Schnirchova Stř (autor tématu) 2 před 6 roky

Přijeli jsme zbytečně. Paní se nám moc omlouvala a dala Ivanně Tkachuke neutrální hodnocení. Tak přeji všem, aby to také neudělala vám. Dejte si pozor, aby k takovým situacím nedocházelo. Je to dost bezohledné a smutné chování.

Akela 588 před 6 roky

Paní, která věc darovala měla prvořadě vědět komu věc zarezervovala. To, že někdo zalže by projít normálně nemělo.

Tomáš 421 před 6 roky

Předpokládám, že je řeč o této paní?
https://vsezaodvoz.cz/profil/42349/ivanna-tkachuk

michal 95 před 6 roky

Ještě ,že to není Praha

(smazaný uživatel) 134 před 6 roky

Hodím jednu tématickou do placu,

stalo se mi, že jsem se tu zase domlouval na odvozu s 10ti lidma všichni tradičně vláční, napsali hned a pak odepisovali po 2 dnech, prostě domluva jak s dětskou školkou. No a stalo se že asi 10minut před příjezdem někoho se mi ozval jeden z prvních zájemců že si pro to jede. a udělal to tak suveréně že jsem mu to dal, za 10min se mi ozval pán který celou dobu jel za mnou (přes půl prahy) že už je za dveřmi.
Někdy za tyhle situace mohou takoví ti domlouvači kteří prostě naslibují a nic. Vzal bych to s pochopením, prostě se to stane.

Tomáš 421 před 6 roky

ad michal: to už máte Prahu tak dokonale "vyčištěnou"?

Martina 131 před 6 roky

Je z toho dobročinný obchůdek s komickými situacemi.

Aneta Kuncová 21 před 6 roky

už se mi taky jednou stalo, jela jsem si vyzvednout něco pro dceru, ve smluvený čas volám, že stojím před barákem a paní celá překvapená, že to před deseti minutama předala a vůbec tedy netuší komu, když ne mně...

Ivanna Tkachuk 1 před 6 roky

Musím na to reagovat. Někdo mě tady křivě obvinil z lhaní. Na tomto portálu může projevit zájem o tutéž věc i několik lidi a je zcela na darujícím komu to dá. Já jsem odbírala od té paní tři věci, které jsem měla rezervované přes portál. Před tím jak tam jet jsem paní zavolala a zeptala se na ty věci. To paní ještě něco zjišťovala v počítači a pák mi to dala. Asi jsem byla rychlejší a basta. Kdo ráno vstává tomu Pán Bůh dává.

Akela 588 před 6 roky

Takhle se to opravdu nedělá, kdo dřív příjde ten dřív mele Pokud věc chce více lidí, zvolím sama komu věc chci dát a s tím člověkem se domluvím, věc rezervuji . Samozřejmě pokud se nedostaví v domluvený den a čas oslovím dalšího zájemce. Ale nikdy nedělám to abych to slíbila třeba třem lidem a čekala kdo si přiběhne dřív. Tady to není o závodech,ale o slušném jednání. Takže si myslím,že darující to neudělal správně i když samozřejmě nevím jaké bylo pozadí

Tomáš 421 před 6 roky

Ivanna Tkachuk: Jet pro toho "pomalejšího" zbytečně třeba "jen" 10km (často spíš více) je hodně na pováženou - jak pro "darující", tak pro "vítěze". Zkuste se - obě strany - aspoň trochu nad sebou zamyslet.

Martina 131 před 6 roky

Ti ,kteří si jezdíte pro věci do měst z okolí. Domlouvat si datum a čas přesně, samozřejmě s přihlédnutím i k finančním možnostem, které musíte vynaložit. Stačí někdy možná jen napsat nejsem z Brna, Prahy a jin.V takových případech si musí vyjít vstříc obě strany.

(smazaný uživatel) 134 před 6 roky

Vystupovani Ivanny Tkachuk je klasicka arogance jiste mensiny. Kolikpak toho ona darovala jeji nazor je pro mne bezcenny.