Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

Jak se ze spolehlivého uživatele stane "nespolehlivý"

Diskuze » Negativní příhody

Dana Dostálová (autor tématu) 40 před 6 roky

Chci se podělit o svůj příběh který se mi stal v lednu 2018. Před nějakou dobou jsem se odstěhovala z Prahy, ale prakticky každý týden tam jsem a není vyzvedávání problém. Domluvila jsem si proto převzetí asi se 4 uživateli. První týden jsem musela vše zrušit protože jsme všichni onemocněli. Přesunula jsem lidi a v pohodě, druhý týden cca 15minut před odchodem mi začal mladší syn zvracet jako alík a byl 5 dní na lůžku s dietou. Takže jsem to zase přesunula s tím že příště už fakt. Pak přišel další týden, jdeme na vlak a čekáme tam skoro hodinu a vlak nikde, nakonec jsem zjistila že se byla nějaká změna a vlak jel o 20minut dříve než za x posledních měsíců, takže zase přesun. Teď už fakt. Jsme celá rodina nemocná celý týden, angína, antibiotika, všichni na smrt nemocný, takže zase přesun. Už si připadám jako úplný blbeček a nespolehlivý uživatel. To co se mi za dva roky nestalo se mi teď nahustí do 1 měsíce a začíná mi být líto těch lidí kterým jsem nepočkala když psali že se stalo něco nepravděpodobného. Ano, je to sice náhoda, ale může se to stát...proto jsem chtěla poděkovat všem kteří mi počkali a kteří mi dali šanci a chtěla jsem se s nimi podělit o tuto příhodu. Krásný den.

Ivana B. 57 před 6 roky

Dano, je to tak a ne jinak.. jedině ,když se člověk dostane do téhle situace, pochopí.. a je jich tu dost.. to je dobře..

Tomáš 421 před 6 roky

Jsem moc rád, že to tu zaznělo. Dokud někdo "jede jak loď", nepochopí toho, kdo se šplouchá na trámku a je rád, že se neutopil…
Krásný den přeji.

Monika Špoulová 101 před 6 roky

Milá Dano,
kdo Vás již poznal, tak ví, že na Vás spolehnutí je. Nemoc si nevybírá a nyní řádí chřipková epidemie asi všude.

PS: sehnala jste ten kočárek?

Dana Dostálová (autor tématu) 40 před 6 roky

-Monika Š. - Kočárek nemáme, muž "zdrátoval" ten náš , po vesnici to stačí a po Praze to řeším Manducou, baťohem a milionem taškama

Dana Dostálová (autor tématu) 40 před 6 roky

Největší problém jsem měla s bezdětnými lidmi, doma máme celkem 3 děti a bezdětní mi většinou psali že mi nepočkají, že už je to po druhé co jsem jim to zrušila, že už si asi vymýšlím nebo že si to prostě mám nějak zařídit. Naopak nebyl problém, sami totiž ví, že s dětma si něco plánovat je nadlidský úkol.

Akela 588 před 6 roky

Dano jste skvělá a naprosto spolehlivá Vždy když jsme se domluvily tak to klaplo.

(smazaný uživatel) 134 před 6 roky

to je stejny se vsema detma urcite si z toho nic nedelejte. ti kteri nepockaji nepockaji svet se nezbori. je treba mit pozitivni pristup.