Chci se podělit o svůj příběh který se mi stal v lednu 2018. Před nějakou dobou jsem se odstěhovala z Prahy, ale prakticky každý týden tam jsem a není vyzvedávání problém. Domluvila jsem si proto převzetí asi se 4 uživateli. První týden jsem musela vše zrušit protože jsme všichni onemocněli. Přesunula jsem lidi a v pohodě, druhý týden cca 15minut před odchodem mi začal mladší syn zvracet jako alík a byl 5 dní na lůžku s dietou. Takže jsem to zase přesunula s tím že příště už fakt. Pak přišel další týden, jdeme na vlak a čekáme tam skoro hodinu a vlak nikde, nakonec jsem zjistila že se byla nějaká změna a vlak jel o 20minut dříve než za x posledních měsíců, takže zase přesun. Teď už fakt. Jsme celá rodina nemocná celý týden, angína, antibiotika, všichni na smrt nemocný, takže zase přesun. Už si připadám jako úplný blbeček a nespolehlivý uživatel. To co se mi za dva roky nestalo se mi teď nahustí do 1 měsíce a začíná mi být líto těch lidí kterým jsem nepočkala když psali že se stalo něco nepravděpodobného. Ano, je to sice náhoda, ale může se to stát...proto jsem chtěla poděkovat všem kteří mi počkali a kteří mi dali šanci a chtěla jsem se s nimi podělit o tuto příhodu. Krásný den.