pinda Ludmila

Diskuze » Negativní příhody

Hana Pospíšilová (autor tématu) 0 před 6 roky

ta Ludmila je podvodnice, nedá ani vědět , že dávno nabízené věci nemá a dá je někomu jinému. Ztráta času s takovou pinduškou-Liduškou

Eva* 171 před 6 roky

Vážená, měla jste se naučit slušnému chování! Za takovou bych Vám také nic nedarovala. Chápu, že jste rozčílená, že jste věc nezískala Vy. Tak to ale chodí. Pokaždé má štěstí někdo jiný. Je jen na darujícím, koho ze zájemců vybere a komu věc daruje.

Tomáš 421 před 6 roky

Paní H.P. asi nechápe, jak tento web funguje. Já když nevím, tak se zeptám a nehážu vulgaritama. Dost přes čáru. A víc než dost… To je skoro na smáznutí profilu.

mysik 118 před 6 roky

Pani Hana, najprv by ste si mali poupratovať pred vlastným dverami kým niečo napíšete.

Tomáš 421 před 6 roky

Vzhledem k vulgárnímu názvu tématu by bylo velice žádoucí ho celé, včetně toho podružného, smazat.

Monika Špoulová 101 před 6 roky

Milá Hano,
prostudujte si prosím pravidla tohoto serveru dříve, než začnete psát podobnou diskuzi a neurážejte bezdůvodně jiné uživatele, což je porušení pravidel.
To že o věc projevíte zájem, neznamená, že jí máte zaručenou, neboť o danou věc může projevit zájem i někdo jiný a dárce si může sám vybrat uživatele, kterému věc daruje. Dárce není povinen odpovědět všem zájemcům, tudíž, když Vám neodpoví, tak je jasné, že již jedná o předání s jiným zájemcem.

Magda 23 před 6 roky

Vskutku zajímavý příspěvek v "pozitivních příhodách".
Ne, vážně, tohle je silná káva, nazývat někoho "pindou a podvodnicí", a ještě navíc bez nějakého pořádného důvodu... souhlasím s Tomášem, že tohle by se mělo smazat. Urážky sem nepatří.

Akela 588 před 6 roky

Toto je ještě slabé, ale co píšou lidé v mejlu např. jste kráva atd. to málo kdo tuší.

Markéta Pochmanová 21 před 6 roky

přeju nám všem k mikuláši jen civilizované a příjemné zájemce. a slušných lidí je tu dostatek. tyto neslušné je potřeba hned sypat na naše blacklisty.

Tomáš 421 před 6 roky

…a v mailech mezi spam

Petr Roubíček 242 před 6 roky

přesně tak kdo se nechce chovat slušně tak ihned bez milosti ho dávám na black listy je to bezvadná služba ,protože darující si vybírá komu věc dá

Milena Krejčů 11 před 6 roky

Mnoo, tak jsem se podívala na Hana Pospíšilová : NEDAROVALA NIC a ZÍSKALA pěkný BALÍK klubíček a vln, ani NEPODĚKOVALA
á už má u mně černý puntík