pomoc lidem i svetu ;)
Diskuze » Nabízím pomoc
Janka (autor tématu) 7 před 9 roky
Pestovani bavlny spotrebuje ohromne mnozstvi celosvetove produkce vody. A tak rada pomohu prave navody jak revyklovat treba prospupane jeany v hru pro deti, kabelku, polstar...stara trika v krasny koberec, hracky.a spoustu dalsiho. Pro ty, kteri docetli az sem, rada naucim lecos z rucnich praci, kreativniho tvoreni a mozna i predam zkusenosti z obdobi, kdy me tahle radost zivila....
- dekuji za precteni.
Janka
- dekuji za precteni.Janka
Akela 639 před 9 roky

R. Segedy 1 před 9 roky
ja sa rada pripojim aj zapojim a niečo od vaučím
Vyklízím šatník 2 před 9 roky
Zdravím, jakou formou máte v plánu své zkušenosti předat? Zní to lákavě, přiučit se něco nového by bylo suoer.
Pro Prazske, az se udela trochu teplo neni problem treba louka tady u nas nebo uzasna cukrarna, kde je i piskoviste pro deti. A pro ty,kteri to maji z ruky neni problem zaslat postupy, fotonavody atp. A pokud jde o zkusenosti z podnikani a vse co je okolo dobre znat si myslim, ze jsou nejlepsi take setkani.
Sluníčko 53 před 9 roky
Zdravím všechny a hlavně Janku. Také se ráda přidám,až se bude něco konkrétního rýsovat...třeba i přispěji troškou do mlýna...vyrábění je fajn věc.
Zdravim
Tak aby se dalo zacit neco planovat Tady je muj email
Yannunka2013@gmail.com
Kdo se chce zahackovat. ridat, zapojit, pripojit a nebo treba jen dojit kouknout, samozrejmne predbezne, tak mi napiste casove dispozice, o co mate zajem atd atd. spolecny, prijemny a prinosny zazitek. PS. At se neboji zapojit i panove....
Janka
Tak aby se dalo zacit neco planovat Tady je muj email
Yannunka2013@gmail.com
Kdo se chce zahackovat. ridat, zapojit, pripojit a nebo treba jen dojit kouknout, samozrejmne predbezne, tak mi napiste casove dispozice, o co mate zajem atd atd. spolecny, prijemny a prinosny zazitek. PS. At se neboji zapojit i panove....

Janka
Jana 1 před 9 roky
Janko, zaujalo mne, co jste psala. Moc by se mi líbilo přijít někam na louku a tam si háčkovat nebo plést z triček...a už jste něco takového podnikly?(nebo podnikli, pokud tbyli i pánové...) a kde to případně plánujete uskutečnit?
Linux Debian 64 před 9 roky
A já vám zase ráda poradím, jak získávat vodu ze vzduchu! Když už to pěstování bavlny spotřebuje tolik vody LOL
Technologie získávání vody ze vzduchu je "made in Israel
Technologie získávání vody ze vzduchu je "made in Israel
Eva* 172 před 9 roky
Tak to mě zajímá, já jsem totálně bez vody.
Maggi 1 před 9 roky
To zní moc dobře, také se ráda zapojím. Jsme z Brna, tak kdyby bylo více zájemců?