Milka
1
před 6 roky
Dobrý den, chtela bych se ohradit proti negativnimu hodnoceni p. Zdeny. Uz jsem to napsala k jejimu, které mi udelala, ale ještě to napíšu sem. Reagovala jsem na jeji nabídku, ale pak jsem dva dny nezaregovala. Na to mi bez upozornění napsala negativni hodnoceni. Marně jsem ji vysvetlovala duvody, hlavni je tezce nemocna dcera, dale se staram o 91letou matku a jeste hlidam male dítě. Tak jsem holt okamžitě neodepsala. To ale ta dáma neakceptovala, každý mame prý neco. Hodnoceni prý zmeni jen kdyz si vec vyzvednu. Chtela jsem tedy na ni telefon, poslala.mi ho a ja poslala svuj. Jenže telefon nikdy nevzala a ani nezavolala zpět. Jen napsala, ze kdyz jsem se s ni nedomluvila (jak jsem mela, kdyz nebere tel), tak ze si negativni hodnoceni zasloužím. Ja.si hlavne myslim, ze takovehle vyděračské postupy by tu nemely mit misto. Člověk je proti takovym praktikám doslova bezbranny. Ostatni mi můžou potvrdit, ze veci jim dokonce i přinesu a hodnoceni mam i davam jen pozitivni. Na rozdil od dotyčné dámy.